Societat
La plaça del Mercat de Vilanova i la Geltrú
Foto: La plaça del Mercat de Vilanova i la Geltrú | Google maps
Successos

Llibertat vigilada pels menors que van apallissar un pidolaire a Vilanova

Temps de lectura: 1 minut
La plaça del Mercat de Vilanova i la Geltrú
Foto: La plaça del Mercat de Vilanova i la Geltrú | Google maps

El grup de menors que van agredir a un home sensesostre a Vilanova i la Geltrú (el Garraf) han quedat en llibertat vigilada. 

Què en sabem? Els quatre menors que van apallissar un home a la plaça del Mercat de Vilanova i la Geltrú han quedat en llibertat vigilada com a presumptes autors d'un delicte contra la integritat moral i els drets fonamentals. 

  • La Fiscalia de Menors ha comunicat la llibertat dels menors després que tots quatre hagin declarat davant del tribunal. La Fiscalia ha determinat la mesura cautelar d'assignar-los un delegat de justícia juvenil que segueixi el cas. 

En detall: Com que cap dels menors tenia antecedents per fets delictius ha fet que quedessin en llibertat a l'espera de declarar davant de la Fiscalia. 

D'on venim: El passat 25 de juliol, un grup de menors va apallissar un home sense sostre al municipi de Vilanova i la Geltrú. 

  • Un vídeo dels fets publicat pel mitjà Eix Diari mostra la brutalitat de la pallissa en la qual els agressors fan servir els seus punys, peus i fins i tot un gran objecte contundent amb el qual colpegen en diverses ocasions. 

  • La víctima, un home que demanava diners al carrer, va ser colpejat per quatre nois menors d'edat al mig d'una plaça cèntrica de la ciutat i a plena llum del dia.