Societat
Imatge d'arxiu d'una discoteca
Foto: Imatge d'arxiu d'una discoteca | Unsplash
Violència sexual

Busquen un home denunciat per violar i drogar una jove a una discoteca de Madrid

Temps de lectura: 1 minut
Imatge d'arxiu d'una discoteca
Foto: Imatge d'arxiu d'una discoteca | Unsplash

Un jutge investiga la presumpta violació d'una jove de 20 anys a la discoteca Teatro Kapital de Madrid; la víctima també hauria estat drogada, segons la denúncia presentada.

Què en sabem? L'agressió sexual es va produir la matinada del 10 de setembre, quan un home va abordar la dona, de nacionalitat americana, als lavabos del local, ubicat molt a prop del Paseo del Prado.

  • Després de ser agredida als lavabos, el següent que recorda és despertar-se a l'aparcament, on dos individus la van ficar en un cotxe i la van portar a casa seva. És per això que sosté que va patir submissió química.
  • La víctima va anar al Servei d'Urgències de l'Hospital de la Paz i va presentar denúncia dels fets aquell mateix dia.

A més: L'individu no ha estat detingut i la policia desconeix la seva ubicació. Motiu pel qual l'acusació particular ha demanat la seva cerca i captura.

  • Sí que es coneix la seva identitat, ja que la jove va poder fer-se amb la seva targeta d'identitat, que indica que la seva nacionalitat és argentina.

Per acabar: És el jutge instructor número 39 de Madrid qui ha obert les diligències per investigar la violació denunciada.

On demanar ajuda? Les dones que creguin que puguin estar patint violència masclista poden demanar ajuda al telèfon d'atenció i informació: 900 900 120. En cas d'emergència, també es pot trucar al 112. Per demanar informació i assessorament es pot recórrer al WhatsApp 601 00 11 22.