Societat
El Port de la Selva (Alt Empordà, Girona)
Foto: El Port de la Selva (Alt Empordà, Girona) | Flickr / Joan
Successos

Moren dos homes en embarrancar el seu veler al Port de la Selva

Temps de lectura: 1 minut
El Port de la Selva (Alt Empordà, Girona)
Foto: El Port de la Selva (Alt Empordà, Girona) | Flickr / Joan

L'embarrancament d'un veler ha provocat la mort de dues persones que hi navegaven. Els fets s'han produït la matinada d'aquest divendres 24 de novembre a Port de la Selva, a l'Alt Empordà.

Què ha passat? Es tracta de dos homes de nacionalitat francesa.

  • Salvament Marítim han avisat dels fets als Bombers a les 00:46 i, en arribar, els serveis d'emergència van trobar els dos cadàvers surant a l'aigua; els van treure i els van intentar reanimar a les roques, però no ho van aconseguir. Un helicòpter els va acabar evacuant cap a la platja.
  • Els Bombers de la Generalitat han informat que el veler s'ha embarrancat a uns 30 metres de la platja de l'illot Cap de Bol del Port de la Selva.

Què diuen? Segons el comunicat dels Bombers...

  • "Els efectius dels bombers, en arribar al lloc dels fets, han vist les dues persones surant a l’aigua i les han tret fins a les roques on se’ls ha realitzat maniobres de reanimació junt amb personal del SEM, però han estat infructuoses".
  • "Posteriorment, Salvament Marítim ha fet l’extracció i evacuació de les víctimes amb helicòpter i les ha portat fins a la línia de terra de Cap de Bol del Port de la Selva on Guàrdia Civil se n’ha fet càrrec".

A partir d'ara: La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials de dues morts que apunten a causes accidentals.