Societat
Càmping Prades Park
Foto: Càmping Prades Park | Instagram / @campingprades
Prades

El millor regal de Reis: Un càmping rodejat de muntanyes per desconnectar

Temps de lectura: 4 minuts
Càmping Prades Park
Foto: Càmping Prades Park | Instagram / @campingprades

S'apropen els Reis i, per a alguns, cada vegada es fa més complicat pensar en un regal original. Més d'un acaba caient en regals que ja s'han convertit en un tòpic durant les festes: colònies, mitjons, joies... 

Des del Principal et volem descobrir una idea més atractiva, relaxant i que podràs compartir amb els qui més estimes rodejat de la naturalesa. Es tracta del Càmping Prades Park. 

Com és el Càmping Prades? 

És la destinació de vacances ideal per a famílies i amants de l’esport i la natura.

  • El càmping es troba al cor de les muntanyes de Prades. Es pot sortir caminant a fer excursions per conèixer els racons més bonics del municipi. 
  • A més, el respecte amb el medi ambient és un factor prioritari per a l'equip. Des de l’inici del càmping s’ha anat implementant energies renovables per l’aigua sanitària, climatitzar la piscina i també la instal·lació de plaques solars per produir electricitat.

On dormiràs? 

El Càmping disposa d’un total de 80 parcel·les, entre elles, les parcel·les estàndard (de 70 metres quadrats), les parcel·les plus (de 100m2 amb connexió elèctrica 8-13A) i les parcel·les de zona natura (per als qui venen amb tenda o furgoneta de màxim 5,5M).  

  • A més, també pots triar entre diferents bungalows i allotjaments familiars, per a dues persones o, fins i tot, adaptats i per a les persones grans. 

Nits màgiques per regalar per Reis

Fa cinc anys que el Càmping Prades va posar a disposició dels seus clients la opció dels xecs regal temàtics per a poder regalar experiències úniques. 

Com funcionen? Els xecs regals es poden bescanviar quan el client més ho desitgi perquè no caduquen durant un any sencer.  

  • Podràs passar la nit en un Bungalow inspirat en una famosa saga màgica.
  • També pots incloure-hi una experiència sensorial i relaxant en un circuit termal en el nou Spa & Wellness Roca Vermella.  
  • Pots regalar també un xec regal que inclogui un bany de vapor, sauna seca i un jacuzzi astronòmic amb un altell amb vidrieres per veure les estrelles des del Bungalow.

Altres activitats

Una escapada amb bicicleta de bon matí per començar bé el dia, una excursió per Siurana amb tota la família, al migdia fer un tast de vins a Cornudella i, al vespre, observar les estrelles... Aquestes són algunes de les activitats que podràs fer al Càmping Prades. 

  • A l'arribar, els hostes trobaran les millors rutes de senderisme autoguiades a la Carpeta de Benvinguda, que els hi entregarà l'equip al check-in.
  • La Roca Foradada, les 3 ermites, el Tossal de la Baltasana o els gorgs de la Febró són les rutes més interessants de les quals podreu gaudir en família. 
  • Per als més petits, el Càmping també ofereix activitats d'animació, concursos, teatre, cinema, tallers de manualitats, conta contes, partits de futbol, bàsquet o pàdel, gimcanes i, fins i tot, 'minidisco' i jocs per a gaudir de la nit.
  • L’escalada és un dels esports més practicats a les muntanyes de Prades durant tot l’any. Per això, a Prades estareu ubicats al centre de tots els punts d’escalada importants, amb l’avantatge d'estar en un complex amb parcel·les àmplies, de fàcil accés i amb grans descomptes en temporada baixa.
  • Per als amants del ciclisme, la localització del Càmping també permet realitzar la majoria de rutes circulars des del mateix Càmping com a punt d’inici i de finalització.
  • A més, la població de Prades s’està posicionant com a destí astronòmic. El càmping realitza activitats per a tot tipus de públics on podreu gaudir de les estrelles com mai. I al poble de Prades, al Parc Astronòmic, s'hi realitzen quasi cada cap de setmana de l’any algunes activitats relacionades amb l'astronomia. 
  • Els cellers de la zona també ofereixen els seus millors vins i activitats enoturístiques, a tant sols uns 20 minuts del càmping.  

Què menjar? 

I per a complementar una bona activitat d'enoturisme, què millor que gaudir d'un bon menjar?

  • El restaurant Comtes de Prades, situat a l'entrada del Càmping, ofereix una cuina de muntanya amb el toc mediterrani de la mà del seu xef.
  • Disposen d'una gran varietat de sales amb vistes a la muntanya. 
  • També disposa d’una sala gran per dur a terme reunions, celebracions i sopars de grup. 

Com arribar-hi? 

 

Categoria: Societat