Societat
Mossos d'Esquadra patrullant
Foto: Mossos d'Esquadra patrullant | Mossos d'Esquadra
Oposicions

Nova errada del Govern a les oposicions: ara toca als Mossos

Temps de lectura: 1 minut
Mossos d'Esquadra patrullant
Foto: Mossos d'Esquadra patrullant | Mossos d'Esquadra

Una bona part dels més de 12.000 opositors a Mossos d'Esquadra que aquest dimecres esperaven ansiosos a conèixer el resultat de la primera fase lamenten que més de 24 hores després encara no saben si estan dins del procés de selecció.

Què en sabem? Segons publica el diari Crónica Global, aquest dimecres ja s'haurien d'haver fet públiques les notes de la primera fase, que consisteix en una prova de coneixements, una actitudinal i una altra de llengües. 

  • Tot i això, en entrar a la web un missatge alerta que, "amb motiu d'una incidència tècnica, en aquests moments no és possible fer una consulta personalitzada." 
  • Els opositors es queixen de la situació: “Per als que estem molt a prop de la nota de tall això és una agonia”, sosté un.
  • També retreuen que la Generalitat no informés d'aquesta incidència fins tres hores després de la caiguda de la web. 

A més, els opositors han de combatre amb la incertesa de si els convocaran a la segona fase, que consisteix en les proves físiques, i està a tocar. Se celebren el pròxim 5 de febrer.

  • “Fins que no sapiguem quina nota hem tret en aquesta primera fase és molt difícil organitzar-se els entrenaments o saber fins i tot si haurem d'assistir a les proves físiques”, lamenten. 

Què diuen? Fonts del Departament d'Interior han precisat que la incidència és deguda a una “allau de visites” que ha col·lapsat la web, però que es preveu que el problema quedi solucionat aquest mateix matí.

Categoria: Societat