Societat
Successos

VÍDEO: Agressió brutal a l'estació de metro de Camp de l'Arpa

Temps de lectura: 2 minuts

Els vigilants de seguretat han retingut un home que ha agredit diverses dones a l'estació de Camp de l'Arpa de la L5 del Metro de Barcelona. Els fets s'han produït pocs minuts abans de les 10 del matí d'aquest divendres.

Per què és important? Les càmeres de seguretat han captat el moment de les agressions des de diferents perspectives i els vídeos s'han fet virals ràpidament. 

Què en sabem? Mentre passeja per l'andana i sense cap causa justificada, l'home dona cops a diverses dones fins a agredir de manera brutal a una noia que no perceb la presència de l'agressor perquè està pendent del telèfon mòbil. 

  • L'home ha estat identificat i no ha quedat detingut en un primer moment.
  • Té cinc antecedents, però els Mossos no han donat detalls de quin tipus.
  • Després, l'agressor ha continuat corrent i encara ha pegat a alguna dona més.
  • La dona que ha rebut l'agressió més forta ha tingut ferides importants: una perforació al timpà, segons alguns mitjans.

Què ha dit TMB? Transports Municipals de Barcelona no s'ha manifestat públicament fins que el vídeo no ha començat a difondre's a les xarxes divendres al vespre. 

  • "Els vigilants de seguretat de Metro de Barcelona han retingut a l'estació de Camp de l'Arpa (L5) un home que ha agredit diverses dones mentre passejava per l'andana i l'han posat a disposició dels Mossos d'Esquadra", ha informat TMB en una publicació a X (antic Twitter). 
  • "Des de TMB ens posem a disposició de les persones agredides i també dels Mossos i condemnem aquest comportament", conclouen. 

Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra no s'han pronunciat fins 24 hores després de les agressions.

  • Aquest cos policial calcula que hi ha una desena de dones agredides i demanen que ho denunciïn perquè només una víctima ho ha fet. 

A més, CCOO Metro de Barcelona també ha condemnat l'agressió. 

Vídeos de l'agressió