Societat
El bus accidentat
Foto: El bus accidentat | @bomberscat
Accident

Un bus cau en unes obres per un forat de cinc metres a Cornellà de Llobregat

Actualitzat: Dilluns, 11 de març de 2024. 16:51
Temps de lectura: 2 minuts
El bus accidentat
Foto: El bus accidentat | @bomberscat

Un autobús cau en unes obres a l'avinguda Sant Ildefons, al municipi de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat).

Què en sabem? Segons els Bombers de la Generalitat, un autobús de la línia L10 ha caigut aquest dimarts cap a les 13:45 del migdia en un forat de cinc metres en una zona en obres. 

  • Tots els passatgers del vehicle han estat desallotjats i no hi ha cap persona atrapada. Els passatgers estan sent atesos pels serveis d'Emergència. 
  • Segons les primeres informacions, hi ha 14 ferits: un ferit en estat crític que s'ha traslladat a l'Hospital Bellvitge, un altre de greu que es troba a l'Hospital Moisès Broggi, i hi ha sis ferits menys greus i sis de lleus. 
  • Cap dels treballadors de l'obra on ha caigut el bus ha resultat ferit.

En detall: Els Bombers han explicat que han evacuat a 25 persones que anaven al vehicle i que s'estan atenent els afectats. 

A més: Es desconeixen les causes de l'accident. El sinistre s'ha produït a l'avinguda Sant Ildefons, que separa els municipis d'Esplugues de Llobregat i Cornellà de Llobregat. 

  • Alguns dels ferits estan sent atesos a la vorera de la carretera. 
  • Els Bombers estan fent tasques per controlar una fuita de gasoil al vehicle, que està estabilitzat. Hi treballen cinc dotacions del cos treballant en l'accident. 

Situació actual: TMB ha desviat les línies dels busos 67, 68, 94 i 94 i ha anul·lat les parades 353, 354, 355, 1197, 1202, 1203, 1655, 1656 i 8285.

Què diuen? El president de la Generalitat, Pere Aragonès ha escrit un tuit on desitja "una ràpida recuperació de totes les persones afectades". El cap de l'executiu català ha confirmat que tots els passatgers han pogut ser atesos i que els serveis d'emergència treballen per estabilitzar el bus. 

  • L'alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, també ha desitjat una "ràpida recuperació" als ferits i ha agraït la feina als serveis d'emergència.