Societat
Diferents moments del dispositiu dels Mossos
Foto: Diferents moments del dispositiu dels Mossos | X / @mossos
Seguretat

Vídeo: Així desmantellen els Mossos una plantació interior de marihuana

Temps de lectura: 2 minuts
Diferents moments del dispositiu dels Mossos
Foto: Diferents moments del dispositiu dels Mossos | X / @mossos

Operatiu de desmantellament d'una plantació interior de marihuana aquest dijous al matí a Torredembarra, al Tarragonès. Un ampli desplegament de mossos, amb el suport de drons i la unitat canina han estat necessaris durant aquest dispositiu d'aproximació i intervenció, que la policia catalana ha difós a través de les xarxes socials. 

Per què és important? Dos homes de 19 i 28 anys han estat detinguts per agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Tarragona com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

Què en sabem? Les fortes olors i l'alt consum d'electricitat provinents d'una casa ubicada en una urbanització de Torredembarra van activar els senyals d'alerta i la policia va iniciar una investigació per confirmar l'existència d'aquesta plantació amagada. 

  • Les investigacions posteriors van confirmar que a la casa hi havia fins a mil plantes que cultivaven les dues persones que han estat detingudes. 
  • La detenció dels dos principals sospitosos s'ha dut a terme durant l'escorcoll.
  • Els agents també han desmantellat la plantació i han confiscat els equips que utilitzaven durant tot el procés de cultiu fins la collita final. 

Amb detall. Aquest gran dispositiu coincideix amb l'obertura d'una nova comissaria dels Mossos d'Esquadra que preveu reforçar la seguretat al Baix Gaià.

  • A l'operació policial hi han participat agents de seguretat ciutadana, forces d'ordre públic, a més de la policia local.
  • La companyia elèctrica ha constatat la manipulació de la xarxa de distribució.  

Previsió. Està previst que els dos detinguts passin a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell en les pròximes hores.

Vídeo