Tecnologia i Ciència
Noia escoltant música
Foto: Noia escoltant música | Antonio Lajusticia Bueno / Ajuntament de Barcelona
Música

Ja disponible el teu resum d'Spotify de 2022

Noia escoltant música
Foto: Noia escoltant música | Antonio Lajusticia Bueno / Ajuntament de Barcelona

A finals de cada any Spotify crea un resum de les cançons, artistes i àlbums més escoltats durant l'any, això s'anomena Spotify Wrapped.

Per què és important? Spotify és una de les plataformes streaming de música més gran del món, amb 456 milions d'usuaris. 

Què sabem? El format Spotify Wrapped és personalitzat i cada usuari rep una llista de les cançons i els artistes preferits i els ordena en 'playlists'. T'informa de les dades més rellevants dels teus gustos musicals. 

  • Spotify Wrapped et fa una radiografia de tot el que has escoltat, el gènere, els minuts, els diferents estils musicals, etc.

En detall: El que fan molts usuaris és compartir per xarxes socials el seu Spotify Wrapped per tal de comparar amb els seguidors els diferents gustos musicals.

En profunditat: Spotify és una empresa sueca que va ser fundada el 2006. La plataforma ofereix tota mena de música i pòdcasts digitals.

  • Actualment, està disponible a més de 180 països.
  • És una plataforma que et permet buscar música segons l'artista, l'àlbum o el gènere musical. També et facilita crear, editar i compartir llistes de reproducció amb altres usuaris.
Etiqueta: Música