Tecnologia i Ciència
Foto: | Europa Press
Prime Student

Tres mesos d'Amazon Prime gratuïts si ets universitari: com fer-ho?

Foto: | Europa Press

Ets estudiant i vols estalviar? Amazon té un pla especialment pensat per a tu. Prime Student és el servei de subscripció que ofereix Amazon dissenyat específicament per a estudiants universitaris. Ofereix tots els avantatges d'un compte habitual d'Amazon Prime a un preu reduït.

Com funciona? Els membres de Prime Student tenen tots aquests beneficis:

  • Enviament ràpid i gratuït: els membres de Prime Student poden gaudir d'enviament gratuït de dos dies de milions d'articles. Això inclou una àmplia gamma de productes, des de llibres de text i material escolar fins a electrònica i roba
  • Accés a pel·lícules, sèries i música: amb Prime Video i Prime Music, els membres de Prime Student tenen accés a múltiples opcions d'entreteniment. Això inclou programes populars com The Marvelous Mrs. Maisel, The Boys o The Man in the High Castle.
  • Oferta de gaming: la subscripció també inclou accés a Twitch Prime, la versió premium de la popular plataforma de streaming, Twitch. Contingut de jocs gratuïts cada mes, Twitch Prime sense publicitat i altres avantatges.
  • Descomptes exclusius: els clients Prime Student gaudeixen de promocions exclusives i accés prioritari a Ofertes flaix.
  • Emmagatzematge il·limitat de fotos: amb Prime Photos, els estudiants poden emmagatzemar un nombre il·limitat de fotos de manera gratuïta.

A la pràctica: Per registrar-se a Prime Student, els estudiants han de tenir una adreça de correu electrònic .edu vàlida i estar actualment inscrits en una universitat oficial.

Quant costa? Prime Student ofereix als estudiants universitaris tots els beneficis de Prime, amb 90 dies de prova gratuïta i a meitat de preu de la subscripció Prime habitual.

  • Un cop acabada la prova gratuïta de 90 dies, la subscripció costa 2,49€/mes o 24,95€/any. 

Per acabar: Prime Student és una bona opció per als estudiants universitaris que busquen estalviar diners i fer la seva vida una mica més còmoda. 

Vull registrar-me a la prova gratuïta de 90 dies

Aquest contingut pot incloure promocions i ofertes. Els enllaços a les pàgines de compra poden incorporar un codi d'afiliació que proporcioni beneficis a Principal.

Etiqueta: Amazon