8tv
José Miguel Villarroya, a 'Queremos Opinar'
Foto: José Miguel Villarroya, a 'Queremos Opinar' | 8TV
Precarietat

Villaroya exigeix a Yolanda Díaz que actuï d'ofici contra Pans & Company

Temps de lectura: 2 minuts
José Miguel Villarroya, a 'Queremos Opinar'
Foto: José Miguel Villarroya, a 'Queremos Opinar' | 8TV

El col·laborador de 'Queremos Opinar' de 8TV, José Miguel Villarroya, s'ha mostrat irritat amb Yolanda Díaz durant el debat en què es preguntava: "Per què les empreses estan en el punt de mira?". 

Què en sabem? El motiu de la indignació de Villaroya és el consell de la vicepresidenta després de conèixer la denúncia pública de C. Tangana per les condicions de precarietat laboral a Pans & Company quan l'artista encara era, simplement, Antón Álvarez. 

  • "El Pans and Company em deu com a mínim 600 euros d'hores", va revelar l'artista al programa 'Lo de Évole'. 
  • "Llavors la meva nòmina mensual era de 350 pavos", va afegir. 

En detall. Yolanda Díaz va compartir el clip viral de l'artista per recordar que Inspecció de Treball disposa d'una bústia on els treballadors que pateixin qualsevol abús per part de la seva empresa puguin denunciar-ho. 

Què diu? A Villaroya li sembla "patètic el que ha dit la ministra".

  • "Vostè, que és vicepresidenta del Govern i que, segons vostè, és tan d'esquerres i està lluitant per la classe treballadora, hauria d'actuar d'ofici", ha lamentat Villaroya. 
  • L'historiador, periodista i filòsof ha continuat amb la seva crítica a Díaz: "Vostè sap, o hauria de saber, que molts treballadors no denuncien per por de perdre el lloc de treball. I més en aquest sector en concret, el de l'hostaleria i la restauració". 
  • "Ja que vostè diu que està per defensar els pobres i miserables, el que ha de fer és actuar, enviar la Inspecció de Treball, perquè actuï d'ofici i no esperar que els treballadors posin la denúncia", ha conclòs. 

Fragment de la intervenció de Villaroya: 

Programa íntegre de 'Queremos Opinar': 

Categoria: 8tv