8tv
Albert Lesán
Foto: Albert Lesán | 8TV
Barça

L'incident de Motta i un extintor a Bikini: "Gent a punt d'ofegar-se"

Temps de lectura: 2 minuts
Albert Lesán
Foto: Albert Lesán | 8TV

El periodista esportiu Albert Lesán ha decidit explicar en primícia al programa 'Rondeando' de 8TV un incident molt desagradable que va viure (i va preferir callar) amb Thiago Motta com a protagonista. 

Per què és important? Des que Xavi Hernández ha anunciat que plega, les travesses sobre el seu relleu estan a l'ordre del dia i ja sonen alguns noms de la casa, com Thiago Motta o Rafa Márquez. 

Què ha dit? Lesán ha anunciat per sorpresa: "Diré una cosa de Thiago Motta per la qual ja no pot ser entrenador del Barça". Tot seguit, ha explicat l'anècdota que, segons el periodista, el descarta com a substitut de Xavi. 

  • "Aquell dia estava jo a la sala Bikini", ha començat dient. 
  • Lesán ha continuat: "Thiago Motta, jugador del Barça, era a la sala Bikini amb Deco i companyia, va agafar un extintor i va començar a ruixar tota la sala, creient-se que era graciós".
  • "Hi havia gent asmàtica a punt d'ofegar-se" i "un grup de karateques el volia matar", ha afegit. 
  • "Hi ha milers de testimonis", ha advertit. 

En conclusió, i segons Lesán, "aquest paio no pot venir a entrenar el Barça, per molt amic de Deco que sigui". 

  • El periodista ha rematat el seu discurs afirmant que "no es pot deixar el Barça en mans de Deco perquè, si a Xavi li falta experiència com a entrenador, a Deco, com a secretari tècnic, li falta tota la del món".

Mira aquí el fragment del programa: 

@8tvcat Albert Lesán expone a Thiago Motta #8tv #rondeando #barça #fcbarcelona #fiesta #barcelona ♬ sonido original - 8tvcat

Reaccions. Alguns mitjans nacionals i internacionals s'han fet ressò de la notícia. 

Categoria: 8tv
Etiquetes: Futbol Esport Barça