8tv
Imatge de l'enquestat crític amb el PSOE
Foto: Imatge de l'enquestat crític amb el PSOE | 8TV
Viral

Votant socialista desenganyat amb Pedro Sánchez ho peta a les xarxes de 8TV

Temps de lectura: 2 minuts
Imatge de l'enquestat crític amb el PSOE
Foto: Imatge de l'enquestat crític amb el PSOE | 8TV

8TV ha sortit al carrer a preguntar a la ciutadania què en pensa de la posició de Pedro Sánchez i del PSOE en relació a la llei d'aministia.

Per què és important? Segons els últims sondejos, el PP guanyaria posicions respecte del PSOE i podria guanyar còmodament en unes eleccions generals. Els socialistes caurien en intenció de vot per efecte de l'amnistia i la trama de corrupció del cas Koldo. 

Què en sabem? Per saber de primera mà si es palpa al carrer aquest malestar, 8TV ha anat al Carmel de Barcelona, un barri històricament socialista, a preguntar als veïns. 

  • Les opinions que s'han recollit es publicaran a les xarxes socials de 8TV. 
  • Ja s'ha pujat la primera i sorprèn, tant l'opinió del veí, com la rebuda que ha tingut a TikTok per part de seguidors d'aquesta xarxa social. 

Què diu? "Jo sóc votant socialista. (Pedro Sánchez) em té molt defraudat i penso que en les properes eleccions no el votaré. On bufa el vent, cap allà va ell.", comença dient.  

  • Afegeix: "L'esquerra m'està defraudant molt i, possiblement, això em porti una mica més a la dreta, sincerament. Tot i que no m'agrada".
  • "Però crec que cal acabar amb això perquè, si no, el país no va bé", conclou. 

Vídeo. La intervenció del veí del Carmel, que acumula gairebé 200.000 visualitzacions i 10.000 likes, està sent molt aplaudida, tot i que també força criticada.

  • Caldrà veure fins a quin punt el malestar de l'home és molt, o poc, generalitzat entre els votants tradicionalment socialistes. 

@8tvcat El testimonio de un votante socialista que fue engañado por Pedro Sánchez #preguntas #encuesta #politica ♬ sonido original - 8tvcat

Categoria: 8tv