Barcelona i Àrea
Imatge d'arxiu
Foto: Imatge d'arxiu | SEM
Barcelona

Dos joves apunyalats a les festes de la Mercè: un ha mort

Temps de lectura: 1 minut
Imatge d'arxiu
Foto: Imatge d'arxiu | SEM

Dos joves han estat apunyalats la matinada d'aquest diumenge durant les festes de la Mercè a Barcelona. Un d'ells ha mort hores més tard a l'hospital.

Per què és important? S'han produït dues agressions amb arma blanca, una d'elles mortal, durant la segona nit de les festes de la capital catalana, amb aldarulls i incidents.

Què ha passat?

  • El primer apunyalament ha ocorregut a les 3:30 d'aquesta matinada. A l'avinguda Maria Cristina. El jove de 25 anys ha patit una aturada cardíaca i ha mort hospitalitzat.
  • L'altre jove ha estat agredit al Bogatell. Ha rebut una ganivetada al coll i ha estat traslladat a l'Hospital de Mar. Està intubat per la gravetat de les ferides.

Context: Aquesta nit ha estat la més negra de les festes. A més de les dues persones apunyalades, ha acabat amb aldarulls, saqueigs i crema de contenidors a diferents punts de la ciutat, amb una gran incidència a la zona de Plaça Espanya.

D'on venim. L'any passat, per la Mercè, es van produir saquejos a la mateixa zona, a prop de l'avinguda Maria Cristina, on se celebren els principals concerts de la festa.