Barcelona i Àrea
Un patinador a la plaça del Macba de Barcelona
Foto: Un patinador a la plaça del Macba de Barcelona | Europa Press
Raval

Nova ofensiva de Colau contra els 'skaters' de la plaça del Macba

Un patinador a la plaça del Macba de Barcelona
Foto: Un patinador a la plaça del Macba de Barcelona | Europa Press

L'Ajuntament de Barcelona d'Ada Colau intensifica la seva ofensiva contra els skaters que acostumen a patinar a la plaça del museu del Macba (plaça dels Àngels) amb una nova prohibició. Fins ara, el consistori prohibia patinar de 22:00 a 07:00 del matí. Ara ha ampliat la limitació dues i prohibeix aquesta pràctica esportiva fins a les 09.00.

El motiu: El govern de Barcelona en Comú i el PSC pren aquesta mesura amb "l'objectiu de respectar el descans del veïnat", que des de fa anys denúncia la presència històrica dels patinadors en aquesta zona del Raval, davant de la façana del Museu d'Art Contemporani de Barcelona.

  • El govern municipal subratlla que "l'alta afluència" de patinadors "ha obligat el districte a limitar l'horari, a causa de l'alt impacte físic i acústic", sobretot a la nit.

A la pràctica: La nova prohibició es reflecteix en un decret d'Alcaldia del 3 de novembre i ara s'obre un procés d'informació pública de 20 dies.

  • Si no hi ha cap reclamació, la mesura s'aprovarà de manera definitiva i entrarà en vigor en 20 dies. L'incompliment comportarà una sanció de la Guàrdia Urbana.

D'on venim? La prohibició de patinar a la plaça del Macba de 22.00 a 07:00 estava en vigor des del juny de 2019.

 

Etiquetes: Barcelona Ada Colau