Barcelona i Àrea
Parc d'Atraccions del Tibidabo
Foto: Parc d'Atraccions del Tibidabo | Vicente Zambrano González / Ajuntament de Barcelona
Nadal

El Tibidabo tindrà una pista de gel sostenible per Nadal

Parc d'Atraccions del Tibidabo
Foto: Parc d'Atraccions del Tibidabo | Vicente Zambrano González / Ajuntament de Barcelona

La pista de gel s'instal·larà a la plaça dels Somnis i estarà oberta del 26 de novembre al 5 de gener, sempre que el recinte del parc d'atraccions estigui obert.

Per què és important? La pista de gel del Tibidabo serà d'un material revolucionari i sostenible, ja que no necessita aigua ni electricitat per conservar-se.

  • El Tibidabo ja havia tingut una pista de gel, en aquest cas convencional, el 2003.

Què sabem? El parc d'atraccions del Tibidabo disposarà d'una pista per patinar sobre gel aquest Nadal.

  • Segons han informat els responsables de l'equipament, la pista tindrà una superfície de 200 metres quadrats i una capacitat per a 40 persones.
  • L'element significatiu de l'equipament és que està feta d'un material sintètic i sostenible que permet tenir les mateixes sensacions que patinar sobre gel.

En detall: La pista està fabricada amb panells de polietilè, un producte nou i revolucionari amb un consum energètic inexistent, ja que, a diferència de les pistes de gel convencionals, no necessita aigua ni electricitat per conservar-se.

Com funciona: L'accés a la pista estarà inclòs al preu de l'entrada al parc, però també hi haurà la possibilitat de fer-ne ús per separat abonant 5 euros.

En profunditat: Durant les festes de Nadal el parc d'atraccions del Tibidabo estrenarà nous espectacles i activitats.

  • Les figures del parc faran un show anomenat 'El Bo de Collserola', el protagonista serà un porc senglar que està compromès amb el medi ambient.
  • El parc també rebrà el 'Tibimarionetarium', un espectacle de titelles nadalenc que es podrà veure cada hora des del 3 de desembre fins al 5 de gener.
Etiquetes: Barcelona Nadal