Barcelona i Àrea
Ernest Margall en un ple de l'Ajuntament
Foto: Ernest Margall en un ple de l'Ajuntament | Europa Press
Pressupostos

Esquerra facilitarà l'aprovació de pressupostos de Colau

Ernest Margall en un ple de l'Ajuntament
Foto: Ernest Margall en un ple de l'Ajuntament | Europa Press

ERC de Barcelona s'abstindrà en la votació dels pressupostos de l'Ajuntament de la capital catalana i permetrà l'aprovació dels comptes del govern d'Ada Colau.

Situació actual: Així ho ha anunciat el grup municipal republicà després d'assolir un acord amb el govern de Barcelona En Comú i el PSC i pactar un pla de xoc social i econòmic de 100 milions d'euros. 

Al detall: El grup liderat per Ernest Maragall ha estat negociant amb els comuns i els socialistes fins al darrer moment. "L'abstenció facilita l'aprovació i malgrat que no és el nostre pressupost el pla de xoc de 100 milions serà útil i ajudarà la ciutadania", ha dit el regidor Jordi Coronas, que ha recordat el context d'inflació. 

D'on venim: El Govern de Pere Aragonès i En Comú Podem també van arribar a un acord pels pressupostos de la Generalitat de Catalunya pel 2023

  • Els dos partits implicats sempre han descartat que les negociacions de les dues administracions anessin lligades. El que sí que és cert, és que al final han arribat a acords a banda i banda de la plaça Sant Jaume de Barcelona, a l'Ajuntament i a la Generalitat.

Seguirà ampliació...