Barcelona i Àrea
Una agent de policia detenint un home
Foto: Una agent de policia detenint un home | Mossos d'Esquadra
Violència masclista

A presó el detingut per violar una pacient en una clínica privada de Barcelona

Una agent de policia detenint un home
Foto: Una agent de policia detenint un home | Mossos d'Esquadra

El detingut per un presumpte delicte d'agressió sexual a una pacient en una clínica privada de Barcelona ha entrat a presó provisional.

El més nou: El jutjat de guàrdia ha acordat presó provisional sense fiança per a l'individu, acusat d'un presumpte delicte contra la llibertat sexual, ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) aquest diumenge 25 de desembre.

  • Un apunt del tribunal informa també que el detingut presumptament va cometre una agressió sexual amb penetració a una víctima especialment vulnerable.

Què sabem? Els Mossos d'Esquadra van detenir el suposat agressor el passat dijous 22 de desembre. Ell té 33 anys i no té antecedents judicials; la dona, per la seva banda, té 77 anys. Els fets han ocorregut a l'Hospital Plató de Barcelona, segons va avançar TV3.

On demanar ajuda? Les dones que creguin que puguin estar patint violència masclista poden demanar ajuda al telèfon d'atenció i informació: 900 900 120. En cas d'emergència també es pot trucar al 112. Per demanar informació i assessorament es pot recórrer al WhatsApp 601 00 11 22.