Barcelona i Àrea
El Festival de la Infància a la Fira de Barcelona
Foto: El Festival de la Infància a la Fira de Barcelona | Ajuntament de Barcelona
Fira

El Festival de la Infància obrirà les portes el dimarts 27 a Barcelona

El Festival de la Infància a la Fira de Barcelona
Foto: El Festival de la Infància a la Fira de Barcelona | Ajuntament de Barcelona

El Festival de la Infància obrirà les portes aquest dimarts 27 a Barcelona. La 60a edició de la fira barcelonina oferirà 40 activitats per a nens d'entre 5 i 12 anys.

Al detall: El Festival de la Infància inaugurarà aquest dimarts la seva 60 edició, que se celebrarà fins al dissabte 31 al Palau 2 i en la Plaça de l'Univers del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

  • Oferirà 40 activitats lúdiques per a nens d'entre 5 i 12 anys inspirades en els Jocs Olímpics i ocuparà una superfície de 16.000 metres quadrats, segons un comunicat de Fira de Barcelona aquest dilluns.
  • Els nens podran practicar una dotzena de disciplines diferents que formen part del programa olímpic com a futbol, bàsquet, ciclisme, parkour', 'skate' i escalada.
  • També hi haurà un circuit per a posar-se en forma i menjar com un esportista d'elit; una sessió per a aprendre a construir l'estrella que corona la torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família; tallers de titelles i motllures i una yincana a la recerca de Cobi.

A més: La fira de la Infància oferirà un programa de 19 espectacles amb el cantant infantil Dàmaris Gelabert com a cap de cartell, que farà dos concerts el 27 de desembre.

Per acabar: El Festival de la Infància obrirà les portes després de Sant Esteve, el dimarts 27, i les tancarà el dia de Cap d'Any, el dissabte 31, en lloc d'allargar fins a Reis com era habitual tradicionalment.

  • La ubicació no canviarà, el Festival es farà en el recinte Montjuïc de Fira de Barcelona. En aquest cas, en el palau 2 i en la plaça del Univers.
Etiquetes: Nadal Barcelona