Barcelona i Àrea
El regidor del PP Josep Bou
Foto: El regidor del PP Josep Bou | ACN
Successos

L'incendi en un forn del regidor del PP Josep Bou podria haver estat provocat

El regidor del PP Josep Bou
Foto: El regidor del PP Josep Bou | ACN

Els Mossos d'Esquadra investiguen un incendi en una panificadora de Montcada i Reixac propietat del regidor del PP a Barcelona Josep Bou.

Què sabem? Segons publica el diari El País, les flames van afectar una paret inferior que van poder sufocar els treballadors de l'establiment amb un extintor.

En detall: Al forn es van trobar restes de líquid inflamable. Aquesta circumstància i el fet que el vigilant va veure uns joves que sortien del local amb una garrafa a la mà fa pensar a la policia que el foc podria haver estat provocat.

  • Els fets van tenir lloc sobre les 17:00 el dimarts passat. 

Context: Bou regenta una cadena de forns de pa amb 13 locals escampats per la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana de Barcelona.

  • El regidor popular ja havia denunciat en el passat altres atacs contra els seus negocis com les pintades que li van fer el 2020 on es llegia "Bou fatxa" o "El feixisme no prescriu", "Independència" i "155", fent referència al suport del seu partit a la intervenció de Catalunya per part del govern de Mariano Rajoy el 2017.

D'on venim? Hi ha hagut altres denúncies de Bou en referència a possibles atacs sota el pretext ideològic:

  • El passat 30 d'abril, el regidor va denunciar que algú havia calat foc al seu cotxe a un carrer de Barcelona. Els Mossos van assegurar que l'incendi va ser fortuït. 

Per acabar: Aquest nou incident del forn coincideix amb la decisió del PP d'apostar per Daniel Sirera per substituir Bou com a cap de llista del PP a Barcelona a les pròximes eleccions.

Etiqueta: PP