Barcelona i Àrea
Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra
Successos

Pallissa a un professor: tres menors, acusats d'agressió a un institut de Barcelona

Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra investiguen tres menors per presumptament colpejar un professor a l'Institut Escola El Molí de Barcelona dijous durant l'hora del pati. També hi van estar involucrats presumptament dos menors més que, com que tenen menys de 14 anys, són inimputables.

Què sabem? Va ser durant l'hora del pati, abans de les 11.30 hores, i els treballadors del centre van alertar la policia per l'agressió.

  • Un testimoni dels fets ha explicat a l'agència Europa Press que dos docents van separar el professor i un dels alumnes, que tenia un cop a la galta.
  • Per part seva, fonts de l'institut consultades han descartat per ara pronunciar-se sobre els fets.

A partir d'ara: Aquest divendres han detallat que els tres adolescents estan citats com a investigats davant la Fiscalia de Menors pels presumptes delictes de lesions i atemptat contra l'autoritat (el professor).

Per acabar: El Consorci d'Educació de Barcelona ha informat en un comunicat aquest divendres a la nit que el centre va aplicar les mesures previstes al seu reglament intern i va obrir un expedient informatiu per aclarir els fets "des del primer moment".

  • L'equip tècnic del Consorci d'Educació i la inspecció educativa estan assessorant i acompanyant la direcció del centre en tot moment per "restablir el clima de convivència com més aviat millor".
Etiquetes: Successos Barcelona