Barcelona i Àrea
Persones ballen a dins una discoteca
Foto: Persones ballen a dins una discoteca | Leslie del Moral/ Pexels
Discoteca

Un perreo de menors en una discoteca de Barcelona aixeca polèmica

Persones ballen a dins una discoteca
Foto: Persones ballen a dins una discoteca | Leslie del Moral/ Pexels

Un vídeo de desenes d'adolescents ballant reggaeton en una discoteca per menors de Barcelona ha encès les xarxes socials. 

Què ha passat? El vídeo de l'interior d'una discoteca per a joves d'entre 14 i 16 anys s'ha fet viral a les xarxes socials.

  • A les imatges es pot veure una filera de noies "perrejant" recolzades en una tarima, mentre nois, i també alguna noia, les agafen per la cintura i els hi van donant cops amb la zona de pelvis al cul.
  • Els moviments semblen simular alguna posició més pròpia de l'acte sexual entre dues persones, un moviment molt característic del reggaeton.
  • Els joves ballen a ritme de Wildboy, un dels artistes de reggaeton que més agrada entre els adolescents que acostumen a acudir a aquest tipus de discoteques. 

En detall: Les imatges s'han gravat a la discoteca Pampara Tardes, a l'Avinguda Madrid de la capital catalana, durant la tarda del dissabte 14 de gener. 

  • L'ambient és festiu i centenars de joves d'entre 14 i 16 anys ballen al ritme de la música. 

En profunditat: La discoteca, que obre de tardes de 17:00 a 21:00, va celebrar aquest dissabte l'esdeveniment "Gran Opening Fullperreo". 

Què diuen: Desenes d'usuaris de les xarxes socials han reaccionat al vídeo que s'ha fet viral. 

  • "Em sagnen els ulls", "vergonya aliena" o "que torni la mili" són només alguns dels comentaris que han despertat les imatges protagonitzades pels menors. 
  • Des de la discoteca no han reaccionat a la quantitat de missatges que ha acumulat el ball dels adolescents i no han esborrat cap de les seves imatges de les xarxes socials. 

Previsions: Pel pròxim dissabte, la discoteca ja ha anunciat una nova festa, aquesta vegada sota el nom de "Semàfor". 

  • Els organitzadors repartiran a l'entrada polseres de colors amb diferents significats: vermell, per aquells que no busquen filtrejar o ja tenen parella; verd, per aquells que estan lliures; groc, per aquells que "potser" volen alguna cosa; i lila; pels membres de la comunitat LGTBIQ+. 
Etiquetes: Música Barcelona