Barcelona i Àrea
Els Mossos s'emporten un dels tres detinguts
Foto: Els Mossos s'emporten un dels tres detinguts | Principal
Successos

Alerta per un segrest amb ostatges a la part alta de Barcelona

Temps de lectura: 2 minuts
Els Mossos s'emporten un dels tres detinguts
Foto: Els Mossos s'emporten un dels tres detinguts | Principal

Els Mossos d'Esquadra han assaltat aquest divendres al vespre, al voltant de les 20:45, el domicili on aquesta tarda se sospitava que s'havia produït un segrest en un domicili del número 39 del carrer Amigó.

Què en sabem? Els Mossos han activat els negociadors de la Unitat de Segrestos i Extorsions i s'ha establert un macrodispositiu entorn del domicili.

Al detall: Al seu interior, els agents hi han trobat dos ostatges (un home i una dona), que han quedat alliberats, i tres segrestadors, que han estat detinguts pels agents.

  • L'entrada a l'habitatge s'ha produït després que les negociacions amb els segrestadors que estaven dins de l'habitatge hagin sigut infructuoses, segons han explicat fonts policials.
  • Els Mossos investigaven des de mitja tarda el possible segrest a l'interior d'un domicili, fins on s'hi han desplaçat agents del Grup Especial d'Intervencions (GEI) i negociadors de la Unitat de Segrestos i Extorsions.

En profunditat? El director de la policia catalana, Pere Ferrer, ha explicat des del lloc dels fets que els agents han rebut un avís al voltant de les 17:00 advertint que una persona podria tenir una altra retinguda contra la seva voluntat en un pis del carrer Amigó, a uns metres de l'encreuament amb Maria Cubí.

  • Quan han fracassat les negociacions, els GEI han intervingut i han alliberat els dos segrestats.

Què esperar? La investigació segueix en curs, està sota secret de sumari i té l'objectiu d’aclarir si hi ha cap vincle entre ells.

  • Els detinguts han passat a disposició judicial.

Què diuen? Uns veïns de l'edifici han explicat a Principal que en el pis on s'ha produït el segrest vivien tres homes des de fa uns mesos. 

  • Un d'ells havia comprat aquesta residència en metàl·lic poc abans de l'estiu. 
  • Pel domicili desfilava un gran nombre de persones i acostumava a fer molta olor de tabac, segons ha explicat una resident.
Etiquetes: Successos Barcelona