Barcelona i Àrea
Intent de robatori a l'avinguda Josep Tarradellas
Foto: Intent de robatori a l'avinguda Josep Tarradellas | Cedida
Successos

VÍDEO: Intenten assaltar un taxi al centre de Barcelona amb un nou mètode

Temps de lectura: 2 minuts
Intent de robatori a l'avinguda Josep Tarradellas
Foto: Intent de robatori a l'avinguda Josep Tarradellas | Cedida

Un taxista denuncia que el diumenge va ser víctima d'un intent de robatori a l'avinguda Josep Tarradellas, a l'Eixample de Barcelona. 

Què en sabem? El conductor va gravar les imatges dels fets gràcies a una càmera instal·lada a l'interior del vehicle que va captar com una desena de joves paraven un parany al conductor.

  • L'intent de robatori va tenir lloc de matinada, a les 1:50 quan el taxi pujava per l'avinguda en direcció a la plaça Francesc Macià ubicada a la Diagonal.
  • Dos joves ubicats a cada punta del carrer sostenen a l'aire una cinta que provoca l'aturada del cotxe, que en aquell moment viatjava amb clients.

En detall: En la narració dels fets, el conductor explica que quan frena el vehicle tancar el cotxe per dins com a mesura de seguretat.

  • El vídeo mostra com el grup s'acosta al vehicle per la vorera i un d'ells es dirigeix corrent amb una navalla a la mà per punxar les rodes. En aquell moment, el taxista decideix accelerar i fugir del lloc. 
  • "Aneu amb compte", recomana el treballador.

A més: Fonts del sindicat Élite Taxi creuen que els sospitosos volien intimidar el conductor fent-li creure que podien fer malbé el mòdul del taxi, la llum que anuncia si el vehicle està lliure o ocupat, valorat amb 600 euros. 

  • Els taxistes recorden que des de fa temps reclamen a l'Institut Metropolità del Taxi que els cotxes disposin de càmeres com una mesura per combatre aquests episodis d'inseguretat.
Etiquetes: Taxi Robatori