Barcelona i Àrea
L'autobús incendiat a Sant Just Desvern
Foto: L'autobús incendiat a Sant Just Desvern | Bombers
Successos

Crema totalment un autobús de passatgers a Sant Just Desvern

Temps de lectura: 1 minut
L'autobús incendiat a Sant Just Desvern
Foto: L'autobús incendiat a Sant Just Desvern | Bombers

Un autobús de passatgers ha cremat a primera hora d'aquest matí a les rodalia de Sant Just Desvern, concretament, a l'accés de la ciutat des de la carretera B-23.

Què en sabem? En el moment del foc, no hi havia cap passatger, i el conductor ha sortit del bus il·lès. 

  • Mitja dotzena de cotxes de la Policia Local del municipi han acudit fins al lloc de l'incendi per coordinar el tràfic, que s'ha complicat durant més de dues hores amb retencions a la B-23 en sentit sud.
  • A les 08:00, el bus encara estava a la calçada, completament calcinat com mostra la foto que acompanya aquesta notícia.

Per què és important? L'incident ha provocat talls del tràfic entre la rotonda de la rambla Sant Just i l'enllaç a la B-23, que tenien com a objectiu facilitar les tasques dels Bombers de la Generalitat. 

En detall: El bus incendiat pertany a l'empresa Rosanbus i correspon a la línia que circula entre Sant Feliu de Llobregat.

  • A les 06:47 el foc estava apagat després de l'actuació de 4 dotacions de bombers

A més: A Valls (Tarragona) un incendi ha afectat 7 vehicles a la Muralla del Carme. D'aquests, 4 s'han cremat totalment i els 3 restants s'han vist afectats. Tampoc s'ha registrat cap ferit.

 

Etiquetes: Incendis Bombers