Barcelona i Àrea
Una de les diverses piscines del Centre Esportiu Municipal de Sant Sebastià
Foto: Una de les diverses piscines del Centre Esportiu Municipal de Sant Sebastià | CNAB
Plans d'estiu

La fantàstica piscina pública de Barcelona a primera línia de platja

Actualitzat: Dijous, 6 de juliol de 2023. 19:10
Temps de lectura: 3 minuts
Una de les diverses piscines del Centre Esportiu Municipal de Sant Sebastià
Foto: Una de les diverses piscines del Centre Esportiu Municipal de Sant Sebastià | CNAB

Busques fugir de la calor sense sortir de Barcelona i en una de les zones més icòniques de la capital catalana? L'opció que et portem avui es troba al cor de la Barceloneta, amb unes impressionants vistes a la platja i al reconeixible hotel W.

En resum: Es tracta del Centre Esportiu Municipal de Sant Sebastià, amb diverses opcions per refrescar-se, relaxar-se, divertir-se i fer esport de la millor manera en ple estiu.

Com és aquesta piscina, a uns metres de la platja

Les instal·lacions compten a l'exterior amb tres piscines (dues estan climatitzades i una té un solàrium); a l'interior, n'hi ha una altra de més gran i adaptada, i una altra petita d'aprenentatge per als més petits. També té un bar - restaurant on demanar-te alguna cosa per dinar o picar.

  • El millor? Que si de sobte t'avorreixes i vols canviar l'aigua dolça per la salada, o vols que els teus nens juguin amb la sorra, només has de fer uns pocs passos per trepitjar la icònica platja de Sant Sebastià, la mateixa on s'ubica l'impressionat hotel W. Si vols tornar, assegura't preguntant als treballadors que et deixin tornar a accedir-hi!

Curiositats de la piscina de la Barceloneta

En aquest indret juga els seus partits de waterpolo el Club Natació Atlètic - Barceloneta com a local; el seu equip masculí es va proclamar campió d'Europa el 2014.

  • A més, hi ha diverses sales de fitness, pistes de pàdel i frontó, un balneari i un centre de salut. Espais dels quals pots gaudir habitualment si t'uneixes al CNAB, Club Natació Atlètic - Barceloneta. La Generalitat de Catalunya va concedir la Creu de Sant Jordi al club.

Preu de l'entrada i quotes per a socis

El club disposa d'entrades puntuals i de quotes per a socis, amb preus ben diferents. Si vols anar-hi un dia sense ser soci, això és el que hauràs de pagar:

  • Menors de 3 anys: 4,24 €.
  • De 4 a 10 anys: 7,99 €.
  • D'11 a 64 anys: 14,08 €.
  • Majors de 65 o persones amb targeta rosa: 10,23 €.

Si vols fer-te soci, els preus varien bastant, segons el col·lectiu, els dies d'accés, la situació familiar i les instal·lacions incloses al passi. Consulta-les en aquest enllaç.

On es troba la piscina i com arribar-hi

La piscina es troba a la plaça del Mar, i hi pots arribar amb bus (línies V15, 47, V19, 59, D20), amb metro (estació Barceloneta, L4) o amb bicicleta.

A continuació, pots consultar-ne la ubicació exacta:

Plans similars a Catalunya: Et proposem altres plans per refrescar-te a l'estiu.