Barcelona i Àrea
Parc de la Creueta del Coll
Foto: Parc de la Creueta del Coll | Ajuntament de Barcelona
Barcelona

El sorprenent parc de Barcelona amb piscina on et podràs refrescar aquest estiu

Actualitzat: Dijous, 11 de maig de 2023. 09:46
Temps de lectura: 2 minuts
Parc de la Creueta del Coll
Foto: Parc de la Creueta del Coll | Ajuntament de Barcelona

Suportar la calor a l'estiu en una gran ciutat pot ser una missió complicada. L'aigua de les piscines sempre és una bona solució per combatre les altes temperatures. Però no tothom té disponible una piscina a casa seva. No et preocupis, aquest parc amb piscina de Barcelona és ideal per refrescar-te aquest estiu. 

En detall: La Creueta del Coll és un dels parcs i jardins de la capital catalana més ben aprofitats. 

  • El parc compta amb un gran estany que a la temporada d'estiu esdevé una piscina pública enorme on poder-se refrescar i banyar-se. 
  • La Creueta del Coll és una zona molt àmplia, amb més de 6.000 m², amb espais on descansar sota l'ombra de grans arbres. Un espai idíl·lic per desconnectar, divertir-se i combatre la calor de Barcelona. 
  • A més, compta amb una gran pèrgola i una vegetació frondosa d'arbres i arbustos que fan del parc un lloc idíl·lic. 

Per què aquest parc? L'espai s'ha convertit en un dels llocs de trobada i lleure més important per als veïns del barri on es troba. 

  • El parc agrada tant a petits com a grans i és ideal per anar-hi a passar unes hores amb la família. 

On? El parc es troba al districte de Gràcia, a la part nord, al barri del Coll. La localització exacta de l'espai amb la gran piscina és al. Passeig Mare de Déu del Coll número 77, just a baix de la Roda de Dalt. 

A més, si decideixes anar fins al parc i puges els camins cap a la part forestal, hi trobaràs una zona de pícnic perfecte per descansar i fer un mos sota els arbres. A més, la vista de la ciutat és espectacular. 

  • Al fons de la piscina, en una làmina d’aigua a part molt més petita i una mica elevada, situada entre les parets de l’antiga pedrera i un muret de formigó, hi trobem un dels elements més preuats d’aquest parc, l’Elogi de l’aigua, una escultura colossal d’Eduardo Chillida feta amb formigó i d’un pes que supera les 50 tones. Suspesa damunt l’aigua, és sostinguda per quatre cables d’acer ancorats a la roca, la qual cosa confereix a l’enorme escultura la sensació d’una lleugeresa sorprenent.

Per acabar, et proposem altres plans gratuïts que pots fer a Barcelona:

Etiqueta: Barcelona