Barcelona i Àrea
Sargantana del Parc Güell
Foto: Sargantana del Parc Güell | ACN
Oci

El truc per entrar gratis al Parc Güell de Barcelona en només 1 minut

Actualitzat: Dimarts, 9 de maig de 2023. 18:22
Temps de lectura: 2 minuts
Sargantana del Parc Güell
Foto: Sargantana del Parc Güell | ACN

El Parc Güell és un dels parcs més emblemàtics de Barcelona per la seva arquitectura i jardins dissenyats per l'incomparable Antoni Gaudí. El preu base de l'entrada és de 10 euros, però hi ha un truc ben fàcil que no només farà que hi puguis entrar gratis sinó que aquest accés gratuït sigui per a qualsevol dia de l'any.

Per què és important? El Parc Güell fa anys que ha deixat de ser un espai per a ciutadans de la ciutat de Barcelona. La presència de turistes ha gentrificat l'espai i, a més, el preu de la seva entrada ha fet que molts barcelonins deixin de passejar-hi. Ara, un registre de l'Ajuntament de Barcelona, permet accés gratuït durant tot l'any per a qualsevol inscrit.

Com funciona? Es tracta del registre Gaudir Més, i només cal un correu electrònic per poder inscriure's i entrar gratis tots els dies de l'any al Parc Güell.

  • En completar la inscripció es rep al correu un número que s'ha de presentar a la taquilla d'entrada del parc. I llest!

Què fer? Passejar pel Parc Güell un cap de setmana de primavera amb el bon temps i gaudint de l'esplendor de la seva arquitectura és un pla perfecte per fer amb amics i família. I ara, amb aquest truc, és més accessible que mai.

  • Per visitar-lo en profunditat es recomanen 2 hores, i el millor moment del dia per anar-hi és de 9:30 h a 11:00 h del matí dels dies laborals, ja que és quan menys gent hi ha habitualment.

Com arribar-hi? Per anar al Parc Güell els transports més adients són el metro i el bus. La línia verda, l'L3 de metro, baixant a la parada de Lesseps i caminant uns 20 minuts es pot arribar al parc.

  • Les línies H6 i D40 de bus, que paren a Travessera de Dalt, estan a només 10 minuts del Parc Güell.

A més, et proposem altres plans gratuïts que pots fer a Barcelona:

Etiqueta: Barcelona