Barcelona i Àrea
Terrasses
Foto: Terrasses | Ajuntament de Barcelona
Barcelona

Terrasses delimitades a les Superilles de Barcelona: com es controla?

Temps de lectura: 1 minut
Terrasses
Foto: Terrasses | Ajuntament de Barcelona

El consistori barceloní ha començat la instal·lació d'uns petits objectes per delimitar l'espai de les terrasses dels eixos verds de l'Eixample. 

Per què és important? L'Ajuntament de Barcelona vol regular cada vegada més els horaris i els espais que ocupen les terrasses que hi ha al centre de la ciutat, sobretot en aquelles zones tensades i on els veïns es queixen més. 

Què en sabem? Treballadors de l'Ajuntament han començat a instal·lar aquest dimecres peces metàl·liques als carrers dels nous eixos pacificats de l'Eixample per delimitar l'espai que poden ocupar-hi les terrasses.

En detall: Es tracta de peces petites que es posen a les llambordes per deixar constància de quin és l'espai que poden ocupar i evitar així l'apropiació indeguda de l'espai públic atorgat per llicència als establiments.

  • La instal·lació d'aquestes peces és una de les mesures que s'han posat en marxa per contribuir a ordenar les noves transformacions urbanístiques de Barcelona un cop enllestides les obres, amb la voluntat d'evitar la instal·lació de taules i cadires fora del límit permès.

On? Els carrers afectats són Consell de Cent, Borrell, Rocafort i Girona. 

  • El còmput total de terrasses als eixos verds d'aquests quatre carrers és de 155: Consell de Cent (103), Girona (24), Comte Borrell (15) i Rocafort (13).  

Com? També s’ha lliurat a totes les terrasses una fitxa de com s’han de col·locar les taules i cadires en la nova urbanització i s’ha deixat clar que no es concediran ampliacions.