Barcelona i Àrea
Balcó d’un habitatge
Foto: Balcó d’un habitatge | Ajuntament de Barcelona / Clara Soler Chopo
Habitatge

Escàndol amb els lloguers: 350 euros per una habitació en un balcó del Poblenou

Temps de lectura: 1 minut
Balcó d’un habitatge
Foto: Balcó d’un habitatge | Ajuntament de Barcelona / Clara Soler Chopo

Trobar un pis de lloguer a Barcelona s'ha convertit en missió impossible. Els usuaris de les xarxes han posat el crit al cel després de trobar una habitació muntada en un balcó que ofereixen per 350 euros mensuals. 

En detall: Un usuari ha compartit a X, antic Twitter, una oferta de lloguer vergonyosa: 350 euros al mes per un llit en un balcó en un pis del Poblenou, a Barcelona.

  • El que més crida l'atenció de l'anunci, però, és que 1.746 persones s'han interessat pel lloguer en una setmana: “Això ja no és conformitat, és desesperació”.
  • Alguns han decidit utilitzar l'humor per afrontar la situació comentant coses com: "M'encanten les vistes", "almenys té llum natural i bona ventilació", i d'altres no han trigat a mostrar la seva indignació: "Quina poca vergonya", "espero que les 1.745 persones que han contactat hagin estat per insultar-lo". 

D'on venim? El darrer informe anual d'Idealista conclou que l'oferta a la capital catalana de pisos compartits va créixer un 33% el 2023, sense que això posés fre als preus, que van pujar un 10%. 

  • Això ha convertit Barcelona en la ciutat més cara de l'Estat, a 530 euros mensuals de mitjana per una habitació i uns 1.171 euros per pis.