Barcelona i Àrea
Tim Burton's Labyrinth
Foto: Tim Burton's Labyrinth | Tim Burton's Labyrinth
Cinema

El món de Tim Burton arriba a Barcelona: tots els detalls de l'esperada exposició

Temps de lectura: 2 minuts
Tim Burton's Labyrinth
Foto: Tim Burton's Labyrinth | Tim Burton's Labyrinth

Després de passar per diverses ciutats del món, l'exposició 'Tim Burton's Labyrinth' arriba per fi a Barcelona. L'experiència permet entrar a l'univers del cineasta des d'una perspectiva molt misteriosa: un laberint.

Com és? Una boca gegant amb dents esmolades es presenta a l'inici de l'aventura en forma de laberint. Un cop travessis aquesta terrorífica porta, podràs triar entre quatre portes, o més aviat, ho triarà l'atzar.

  • En aquesta aventura, el visitant trobarà uns 200 esbossos originals del director que es presenten en un recorregut per un laberint.
  • Les obres han estat cedides pel mateix Tim Burton i moltes no han vist la llum encara. Hi haurà diferents sales amb música, llums, escultures de les seves millors pel·lícules, esbossos, vestits i, òbviament, tecnologia.

Quan i on? L'exposició es pot visitar fins al 16 de juny al Pavelló 7 de Palau Victòria Eugènia, en Montjuïc, Barcelona.

  • Té una durada aproximada de 45 minuts. Els horaris són de dimecres a dijous de 17:00 a 20:00; divendres i dissabte de 10:00 a 21:00; i els diumenges de 10:00 a 20:00.

Quant costa? Per visitar-lo disposes de dos tipus d'entrada:

  • Entrada premium per 34 euros: inclou dos paquets per persona que et permetran triar dos recorreguts diferents en el mateix dia, sense esperar en l'horari seleccionat (matí o tarda), un descompte del 12% vàlid a la botiga i un pòster regal de "Tim Burton" que es pot recollir a la sortida de l'experiència.
  • Entrada general per 19,50 euros: inclou accés únic a l'experiència que et permetrà visitar 15 sales del recorregut.

Context: L'artista i director Tim Burton és un dels cineastes més fascinants de la seva època.

  • El seu estil tan característic ha deixat la seva empremta en pel·lícules com Beetlejuice (1988), Batman (1989), Eduardo Manostijeras (1990), L'Estrany Món de Jack (1993) o Charlie i la fàbrica de xocolata (2005), entre d'altres.
  • Molt abans d'esdevenir director, el geni de Tim Burton es va expressar a través del dibuix, la pintura i la fotografia, que ara formen part integral del procés creatiu.