Barcelona i Àrea
Imatge d'arxiu dels Serveis d'Emergència de Catalunya
Foto: Imatge d'arxiu dels Serveis d'Emergència de Catalunya | X / @semgencat
Accident mortal

Mor la menor d’edat que va tenir un accident en bicicleta a Barcelona

Temps de lectura: 1 minut
Imatge d'arxiu dels Serveis d'Emergència de Catalunya
Foto: Imatge d'arxiu dels Serveis d'Emergència de Catalunya | X / @semgencat

La menor d'edat que va tenir un accident amb bicicleta a l'avinguda Madrid, de Barcelona, ha mort aquest dimarts, segons ha pogut saber Betevé.

Què en sabem? Els fets van tenir lloc diumenge a la nit, cap a les 21:00, a l'altura del número 128 de l'avinguda de Madrid, a les Corts.

  • Segons la Guàrdia Urbana, la noia que anava amb bicicleta va topar amb un cotxe, però encara investiguen les causes de l'accident mortal.
  • Fins al lloc dels fets es van desplaçar diversos efectius dels Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) i la van traslladar a l'hospital.

Tot i això, malauradament la menor no ha pogut sobreviure a les greus ferides que li va suposar l'accident.

En detall: Segons Betevé, la noia feia primer de Batxillerat a l'Institut Pedralbes. El centre havia decidit suspendre les classes aquest mateix dilluns donada la gravetat de les circumstàncies.

Investigació. El fet que la noia hagi mort després de 24 hores de l'accident, fa que no compti com a sinistre mortal, sinó com a accident greu.

  • Si hagués entrat a les dades oficials de l'Ajuntament, aquesta seria la quarta víctima mortal en accident de trànsit a la ciutat del 2024.
  • La Guàrdia Urbana de Barcelona segueix treballant per aclarir el motiu del sinistre.