Meteo i Serveis
El llocs de l'accident
Foto: El llocs de l'accident | X / @BombersDipcas
Accident mortal

Tallada l'AP-7 entre València i Catalunya per un accident mortal amb 40 vehicles implicats

Temps de lectura: 1 minut
El llocs de l'accident
Foto: El llocs de l'accident | X / @BombersDipcas

Una persona ha mort i cinc n'han resultat ferits a causa d'un accident múltiple que ha tingut lloc aquest matí a l'Ap-7, a Nules, Castelló.

Què en sabem? Els cinc ferits presenten contusions lleus i seran traslladats a l'hospital La Plana de Vila-real. Hi han intervingut una unitat del SAMU i dues unitats de SVB.

  • L'accident, que s'ha registrat cap a les 8:40 al quilòmetre 455 de l'AP-7 a conseqüència d'un banc de boira, ha obligat a tallar la via totalment en tots dos sentits. S'han vist implicats uns 40 vehicles.
  • Dues persones s'havien quedat atrapades als seus vehicles, una en un turisme i una altra a l'interior d'un camió, que s'ha incrustat en un altre camió.

A la pràctica: El tall, que s'ha produït al quilòmetre 450.6 i el desviament del qual està "degudament senyalitzat", afecta els dos sentits i suposa bloquejar les comunicacions en autopista entre Catalunya i el País Valencià aquest matí de divendres.

En detall: El compte de la Direcció General de Trànsit, especifica que l'accident ha estat a causa de la boira espessa de la zona i demana especial atenció als conductors.