Cultura i Pantalles
Foto: | Primavera Sound Buenos Aires
Festival de música

El Primavera Sound aterra a Amèrica llatina amb 340.000 espectadors

Foto: | Primavera Sound Buenos Aires

340.000 persones han assistit a les edicions del Primavera Sound a Sao Paulo (Brasil), Buenos Aires (Argentina) i Santiago de Xile (Xile), segons han anunciat els organitzadors dels esdeveniments.

Per què és important? El certamen català Primavera Sound és la primera vegada que travessa l'oceà Atlàntic.

Què sabem? El Primavera Sound s'ha transportat fins a l'Amèrica llatina coincidint amb el vintè aniversari del festival, i segueix el camí de les celebracions que els organitzadors van començar a fer ara fa cinc mesos al Parc del Fòrum de Barcelona.

  • Grups com Arctic Monkeys, Björk, Lorde, Travis Scott, Charli XCX, Mitski, Amaia, Feli Colina, Miranda o Phoebe Bridgers han format part dels cartells que durant dues setmanes han amenitzat les cites del certamen música.
  • El Festival, igual que a Barcelona, ha reunit artistes internacionals i nacionals.
  • La jornada del cap de setmana del 12 i 13 de novembre a Buenos Aires es va veure afectada per la pluja, però no va aturar la música ni les ganes de festa.

Què diuen? El codirector del Primavera Sound, Alfons Lanza, ha dit en declaracions a TV3 "el comentari general era que el festival semblava Barcelona, hem aconseguit un altre dels reptes que era portar l'esperit de Barcelona a Sao Paulo".

  • "El públic argentí era molt passional i molt fanàtic" ha declarat Lanza.