Cultura i Pantalles
Foto: | Europa Press
Cinema

Els fans de Marvel, saturats amb tanta pel·lícula?

Foto: | Europa Press

Els fans de Marvel estan saturats per la quantitat de pel·lícules que produeixen i que reescriuen l'Universal Cinematogràfic Marvel (UCM).

Al detall: Segons un estudi de Fandom, que ha enquestat a 5.000 fans d'entre 13 i 54 anys, més d'un terç dels fans de Marvel se senten cansats del constant fluxe d'estrenes que ha llençat la Casa de les Idees al llarg del 2022.

En profunditat: També s'ha detectat que aquesta sobresaturació de llançaments és un problema molt de menor per a l'Univers DC. Encara que sigui menys reeixit, ha tingut molt menys estrenes, tant en cinema com en televisió que Marvel, sent l'últim d'ells, el film protagonitzat per Dwayne Johnson, Black Adam.

D'altra banda: Després que l'Univers Cinematogràfic Marvel aconseguís el seu punt àlgid amb The Avengers: Infinity War i la seva seqüela, Endgame, van arribar altres produccions de l'UCM com Shang-Chi i la Llegenda dels Deu Anells o especialment 'Spider-Man: No Way Home', que han estat ben acollides tant per part del públic com de la crítica.

  • Altres films, com Eternals de Chloe Zao, Thor: Love and Thunder o 'Doctor Strange en el multiverso de la Locura' van portar als fans a posar en dubte si la Fase 4 era la més irregular de Marvel.
Etiqueta: Cinema