Cultura i Pantalles
Concert de Sopa de Cabra
Foto: Concert de Sopa de Cabra | ACN
Música

Sopa de Cabra fa embogir el Palau Sant Jordi

Concert de Sopa de Cabra
Foto: Concert de Sopa de Cabra | ACN

Sopa de Cabra ha fet embogir aquest dissabte el Palau Sant Jordi de Barcelona en el seu concert final amb motiu de la celebració del 30 aniversari del disc ‘Ben endins’. El grup ha desplegat un repertori farcit de temes coneguts davant un públic molt entregat que no ha parat de cantar i ballar des del primer moment.

Per què és important? Els gironins han comptat, a més, amb una tretzena de col·laboracions de grans artistes del panorama musical català com Els Amics de les Arts, Els Catarres, Joan Dausà o Suu, amb qui han tocat grans himnes de la seva carrera musical com ‘Mai Trobaràs’, ‘El boig de la ciutat’ o ‘Si et quedes amb mi’.

  • Tot plegat en un concert que ha servit per tancar la seva gira amb un darrer recital amb totes les entrades venudes.

Al detall: Amb el seu ja conegut crit “Bona nit, malparits!” el vocalista de Sopa de Cabra, Gerard Quintana, ha donat la benvinguda als assistents del Palau Sant Jordi de Barcelona en l’últim concerts d’una gira que en els darrers dos anys ha recorregut els grans festivals del país.

  • Durant més de dues hores el grup ha repassat els seus temes més icònics, alguns en solitari, i d’altres acompanyats de diversos convidats que han anat complementant l’espectacle.

A més: Cada tema ha estat ovacionat amb aplaudiments i també cantat a ple pulmó per gent de totes les edats. Aquells que eren a la pista, saltant ­i els que estaven situats a la grada, pràcticament tot el concert de peu dret.

Etiqueta: Música