Cultura i Pantalles
Clara Lago i Carlos Cuevas seran els protagonistes d'un dels episodis
Foto: Clara Lago i Carlos Cuevas seran els protagonistes d'un dels episodis | ACN
SÈRIES

Com serà 'Cites Barcelona'? Carlos Cuevas amb Clara Lago i una mirada més actual

Clara Lago i Carlos Cuevas seran els protagonistes d'un dels episodis
Foto: Clara Lago i Carlos Cuevas seran els protagonistes d'un dels episodis | ACN

El rodatge de 'Cites Barcelona' ja ha finalitzat. La tercera temporada de la sèrie de cites de TV3, que s'estrenarà l'any que ve, es va començar a filmar al mes d'octubre a Barcelona. La producció de Filmax inclou 6 capítols, amb la participació de la televisió catalana i de la plataforma en línia d'Amazon Prime Video.

Per què és important? 'Cites', la sèrie de TV3 que va causar furor entre els espectadors l'any 2015, va anunciar enguany que estrenaria una tercera temporada, i hi ha molta expectació entre els fans de la producció sobre com serà aquesta nova entrega.

Què sabem? La sèrie compta amb Pau Freixas i Èric Navarro com a productors executius creatius i la dirigiran el mateix Freixas, David Selvas, Paco Caballero, Patricia Font i Carles Torrens.

  • Entre l'elenc d'un producte eminentment coral apareixen noms com els de Nausica Bonnín, Carmen Machi, Manuela Vellés, Aina Clotret, Carlos Cuevas, Ivan Massagué o David Verdaguer.

Al detall: L'últim capítol del rodatge ha tingut com a localització l'Hotel Vela de Barcelona. Els protagonistes de l'episodi són Carlos Cuevas i Clara Lago.

  • "Són dues persones que es troben la nit de Cap d'Any, que aquell dia els han abandonat. Té un esperit de comèdia romàntica i un discurs de fons", ha explicat el director sobre l'episodi.

Què diu? Pau Freixas, que repeteix com a director, ha assegurat, en una entrevista a 'Tot es mou' de TV3 que la tercera temporada "té una evolució molt bonica respecte a les dues primeres temporades".

  • "Abans, el 'Tinder' s'amagava molt més, i vuit anys després és totalment diferent. Això fa que la sèrie tingui un enfocament molt més actual i conseqüent amb el moment que estem vivint".
  • "La part més fantàstica és el càsting. Cada cita té dos actors meravellosos, amb molt nivell, i pots preparar-te molt bé la història".

Què diuen? Carlos Cuevas i Clara Lago són una de les grans novetats de la nova temporada.

  • "Em faltava 'Cites'. Jo l'havia vist a casa meva, i quan em van fer la proposta i em van dir que estaria amb la Clara i que ho dirigiria el Pau va ser un sí rotund", ha assegurat Cuevas.
  • "Ja havíem treballat junts, i quan vaig llegir el guió i vaig saber que el Carlos era el meu 'partner' també va ser un sí rotund. El Pau ha sigut tot un descobriment. M'encantaria que fos una pel·lícula", ha assegurat Lago.

Què esperar? TV3 i les seves plataformes digitals emetran aquesta tercera temporada íntegrament en català i estrenaran en exclusiva els dos primers capítols, mentre que a Prime Video es podrà veure en altres idiomes.

Background: Les dues temporades anteriors de 'Cites' van aconseguir una audiència acumulada de més de 3 milions de persones, amb mitjanes de 342.000 espectadors i un 11,6% de quota de pantalla, segons les xifres que aporten els responsables de la producció.