Cultura i Pantalles
Foto: | Riot Games
LOL

Quan s'estrena la temporada 13 de League of Legends? Horaris i on veure-ho

Foto: | Riot Games

League of Legends torna amb la seva 13a temporada que estarà repleta de novetats que enamoraran als seus seguidors més fidels. Els dies 11 i 12 de gener té lloc la fase classificatòria del videojoc, anomenada ranked, en què competidors d'arreu del món es divideixen en regions i busquen ser els millors.

Per què és important? LoL (League of Legends) és un dels videojocs en línia més populars del món. Tot un referent del gènere MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) que ha aconseguit omplir estadis sencers de futbol per presenciar algunes partides en directe. Per exemple, la final mundial del 2021 va tenir pics de fins a 73 milions d'espectadors en línia.

Què en sabem? El ranked és un sistema classificatori en què els jugadors amb un nivell d'habilitat similar són agrupats en una partida. Aquests jugadors són separats per regions geogràfiques i competeixen entre si per veure qui és el millor. Aquest dimecres comença oficialment la temporada 13 i a les 05 h de la matinada de dimarts a dimecres tindrà lloc el classificatori a Espanya.

A banda, els dies 10 i 11 de gener (just abans dels classificatoris) està tenint lloc un nou format de presentació de la temporada anomenat LoL Kickoff en què alguns dels millors equips d'arreu del món fan una exhibició per demostrar el seu potencial de cara a l'inici de temporada.

On es podrà veure? El LoL Kickoff es pot veure en directe per diferents canals:

Què més? Riot Games (empresa fundadora de LoL) ha avançat les novetats que els jugadors podran gaudir en aquesta 13a temporada.

  • Els campions: Els personatges més antics com Nidalee i Varus tindran actualitzacions importants. Altres com Rammus, Neeko o Taliyah rebran un mid-scope. A banda, arribaran nous personatges com Milio, un fetiller amb la capacitat del foc i Naafiri, una assassina obscura.
  • Classificació: A mitjan any el sistema classificatori patirà un reinici complet. De gener a estiu hi haurà el primer split i d'estiu a final d'any el segon. D'aquesta manera hi haurà la possibilitat de guanyar dos aspectes de classificatòries.
  • Aspectes i temàtiques: Alguns campions de LoL fa temps que no reben nous aspectes, per això s'ha confirmat que aquests personatges rebran noves skins originals.
Etiqueta: Videojocs