Cultura i Pantalles
Alguns dels protagonistes dels principals videojocs de 2023
Foto: Alguns dels protagonistes dels principals videojocs de 2023 | Fotomuntatge de Principal
gamers

Estrenes en videojocs 2023: la màgia i el rol prenen el protagonisme

Alguns dels protagonistes dels principals videojocs de 2023
Foto: Alguns dels protagonistes dels principals videojocs de 2023 | Fotomuntatge de Principal

El desenvolupament dels videojocs i de les consoles de nova generació han estat durament castigats per la pandèmia. Aquest 2023 encara és complicat aconseguir una Playstation 5 (després de més de dos anys del seu llançament) sense haver de pagar preus desorbitats o fer llargues llistes d'espera. Però sembla que el sector aixecarà el vol aquest any i promet donar alegries a la comunitat gamer. En les següents línies hi ha un recull d'alguns dels videojocs més esperats per aquest 2023.

Forspoken (24 de gener): Square Enix torna es torna a treure un nou as sota la màniga amb una aventura d'acció i rol en tercera persona en la qual encarnarem a una jove que ha aterrat en un món on la màgia i la fantasia és a l'ordre del dia. L'acció frenètica, el món obert i l'espectacularitat en els combats són els principals al·licients d'aquest títol. 

Hogwarts Legacy (10 de febrer): L'univers de J.K. Rowling torna per la porta gran amb una nova aventura que mescla el rol i la màgia en tercera persona. La història està ambientada dos segles abans dels fets de la saga Harry Potter i encarnaràs un estudiant de l'escola Hogwarts que viurà centenars de situacions que et posaran a prova.

Star Wars Jedi Survivor (17 de març): Torna a posar-te en la pell d'un cavaller Jedi per salvar la galàxia de les forces del mal. La seqüela directa de Star Wars: Jedi Order arribarà amb la mateixa essència que el primer, però amb una història més madura i polida.

Final Fantasy XVI (22 de juny): La setzena fantasia final torna per intentar aixecar els ànims després del seu polèmic antecessor (Final Fantasy XV) que va agradar i decebre a parts iguals. Aquesta vegada l'ambientació medieval posarà color a l'univers d'aquesta aventura i l'acció frenètica prendrà un paper més protagonista que en altres entregues.

2023: Sense data encara confirmada, hi ha un bon grapat de videojocs que la comunitat espera amb les dents llargues:

  • Marvel's Spider-Man 2: L'última aventura de l'home aranya va aconseguir posar d'acord a la crítica i els fans gràcies al seu espectacular sistema de combat i balanceig que et feia sentir com si fossis l'autèntic Spider-Man. Les expectatives són molt altes en aquesta seqüela.

  • Final Fantasy VII Rebirth: El 2020 va ser un gran any pels fans més nostàlgics de les aventures de Cloud, Tifa, Barret i companyia quan va sortir a la venda la primera part del remake de Final Fantasy VII. La continuació d'aquesta trilogia que reimagina el clàssic de 1997 és un dels títols més esperats.

  • Assassin's Creed Mirage: Una de les sagues més icòniques dels últims anys estrenarà una nova entrega a la segona meitat d'any. Promet ser diferent respecte els seus predecessors i recuperarà l'essència dels primers títols. Aquesta vegada encarnarem a Basim, un astut lladre que busca justícia als carrers de Bagdad del segle IX.

Etiquetes: Videojocs Cinema