Cultura i Pantalles
Imatge promocional de la sèrie
Foto: Imatge promocional de la sèrie | HBO
sèries

The Last of Us: Quan s'estrena la gran aposta d'HBO Max?

Imatge promocional de la sèrie
Foto: Imatge promocional de la sèrie | HBO

HBO busca començar el 2023 amb una gran aposta a la pantalla petita: 'The Last Of Us', la sèrie que s'ha estrenat el dilluns 16 de gener a HBO Max. És l'adaptació del popular videojoc estrenat el 2013 que du el mateix nom i que ja s'ha consolidat com un fenomen de la cultura pop. Cada dilluns s'emetrà un nou capítol d'un total de 9.

Per què és important? HBO Max no passa pels seus millors moments, després de la cancel·lació d'alguna de les seves sèries insignia com 'Westworld', The Nevers, 'Minx' o Love Life'. Tot això, és conseqüència de la mala fusió entre la seva empresa propietària (Warner Media) i Discovery.

A més, se li ha d'afegir la reestructuració del DC Univers i les males xifres a taquilla d'aquestes pel·lícules. Resultat? Un còctel de males decisions que han deixat tocat HBO. Solució? Apostar per noves sèries amb una història emotiva i profunda, com és el cas de 'The Last Of Us'.

Què és The Last Of Us? Un videojoc llançat el 2013 per a Playstation 3 i que ha rebut diverses actualitzacions fins a arribar a la generació de consoles actual. La història narra un món postapocalíptic en què un virus ha mutat als éssers humans fins a convertir-los en una espècie de zombis anomenats 'infectats'. Aquí, trobem als dos protagonistes: Ellie, una jove de 14 anys que aparentment és immune al virus i a Joel, un home d'uns 48 anys que protegirà a la jove en el seu camí per descobrir la veritat sobre aquest virus.

Qui és qui? El càsting compte amb un bon ventall d'estrelles reconegudes que han treballat en altres ficcions com Joc de Trons o The Mandalorian.

  • Ellie: La protagonista, interpretada per l'actriu Bella Ramsey, és recordada per ser Lyanna Mormont a Joc de Trons.
  • Joel: Pedro Pascal es posarà a la pell d'aquest supervivent. L'actor, molt conegut, per ser el Mandalorià, també Oberyn Martell a Joc de Trons o Javier Peña a Narcos.
  • Tommy: Gabriel Luna serà, en la ficció, el germà de Joel, protagonista de la sèrie. Tots dos tenen un vincle molt particular i un rerefons 'complicat'. L'actor se l'ha vist a sèries com 'Agents of S.H.I.E.L.D'
  • Tess: Anna Torv s'encarregarà d'encarnar a la inseparable amiga de Joel, amb qui ha viscut milers d'aventures. L'australiana és coneguda per papers com el d'Olivia Dunham a la sèrie 'Fringe'

Com puc subscriure'm a HBO Max? La plataforma de streaming és una de les més conegudes juntament amb Netflix, Amazon Prime Video o Disney+. Actualment, té un preu de 8,99 € al mes o un pagament únic anual de 69,99 €. Tota la informació la pots trobar al seu web

 

 

Etiquetes: Videojocs Cinema