Cultura i Pantalles
La directora d'Alcarràs
Foto: La directora d'Alcarràs | Europa Press
Cinema

Carla Simón, Premi Feroz 2023 a la millor direcció per 'Alcarràs'

Temps de lectura: 2 minuts
La directora d'Alcarràs
Foto: La directora d'Alcarràs | Europa Press

La directora de cinema Carla Simón ha guanyat el Premi Feroz 2023 a la millor direcció per la pel·lícula 'Alcarràs' a la gala que ha acollit aquesta nit l'Auditori de Saragossa.

Què ha dit? Simón ha recordat que aquesta pel·lícula es va estrenar "fa molt temps" i si es continua parlant és "gràcies a la premsa".

  • "Va valer molt la pena", ha dit, realçant el paper del seu "meravellós equip".

En profunditat: L'equip d''As bestas', premi a la millor pel·lícula dramàtica, ha posat en relleu l'"indispensable" feina de la Premsa perquè "hi ha pel·lícules que no arriben a tenir visibilitat i 'As bestas' ha aconseguit el suport de la Premsa i del públic, i això no passa sempre".

  • 'Competència oficial', produïda per Jaume Roures, ha estat premi a la millor pel·lícula de comèdia. Un membre de l'equip ha destacat el treball "fantàstic" dels tècnics.
  • El premi al millor actor protagonista d'una pel·lícula ha recaigut en Nacho Sánchez per 'Mantícora'. "Sembla irreal que amb aquests companys sigui aquí a dalt jo, és un honor ser nominat amb vosaltres", ha elogiat, posant èmfasi que el premi "és de tot l'equipàs".

A més: La guanyadora del premi a la millor actriu protagonista d'una pel·lícula, Laia Costa, per 'Cinco lobitos', ha donat les gràcies "a tota l'associació lobita". 

  • El premi al millor guió d'una pel·lícula ha estat per a Alauda Ruiz de Azúa per 'Cinco lobitos'. 
  • El premi al millor actor de repartiment d'una pel·lícula ha recaigut en Luis Zahera per 'As bestas', qui en recollir el guardó ha dit que "el personatge és bastant ferotge".
  • La millor actriu de repartiment d'una pel·lícula és Susi Sánchez per 'Cinco lobitos', qui ha agraït el reconeixement a tot el gremi de periodistes: "Sempre m'heu cuidat molt".
Etiqueta: Cinema