Cultura i Pantalles
Imatge oficial del live action de One Piece
Foto: Imatge oficial del live action de One Piece | Netflix
món friki

La sèrie live action de One Piece desembarcarà a Netflix aquest 2023: pòster i imatges oficials

Temps de lectura: 2 minuts
Imatge oficial del live action de One Piece
Foto: Imatge oficial del live action de One Piece | Netflix

Quan Netflix va dir que adaptaria el llorejat anime One Piece, una bona part dels seus seguidors es van posar les mans al cap atemorits pel que podrien fer amb l'obra d'Eiichiro Oda. Després d'algunes adaptacions paupèrrimes d''anime' a actors reals com Death Note o, la més recordada, Dragon Ball Evolution, les esperances en què One Piece pugui triomfar són escasses. Però les últimes imatges han fet revifar l'optimisme entre els seus seguidors.

Per què és important? One Piece és l'anime més famós en l'actualitat, per sobre d'algunes llegendes com Bola de Drac o Naruto. Per això, hi ha molta expectació en aquesta adaptació a actors reals de l'obra d'Eiichiro Oda que Netflix està preparant.

Al detall: Aquest dilluns, Netflix ha publicat un cartell del live action de One Piece anunciant que la sèrie s'estrenarà aquest 2023. A més a més, també s'ha vist la primera fotografia on es veuen els membres de la tripulació del barret de palla. Tot i que no s'ha confirmat, es preveu que la ficció adapti tota la saga de l'East Blue fins a la lluita amb els pirates d'Arlong.

Qui és qui? El repartiment de la sèrie està plagat de cares poc vistes a la televisió i d'actors molt joves. Aquests són els noms que s'encarregaran d'interpretar la banda del barret de palla:

  • Luffy: Iñaki Godoy
    Zoro: Mackenyu
    Nami: Emily Rudd
    Usopp: Jacob Romero Gibson
    Sanji: Taz Skylar

Què és One Piece? És un manga que va ser publicat per primera vegada l'any 1997 i que ja s'ha convertit en el més venut de tots els temps. En concret, ja acumula més de 500 milions de còpies venudes arreu del món, superant obres literàries com Harry Potter i només se situa per darrere de Superman que n'ha venut uns 600 milions en els seus més de 80 anys de trajectòria.

Sinopsi: Monkey D. Luffy, el protagonista d'aquesta aventura, és un jove de 17 anys que es fa a la mar per perseguir el seu gran somni: convertir-se en el rei dels pirates aconseguint el tresor més gran del món, el One Piece. Al llarg d'aquesta odissea, el nostre protagonista, farà la volta al món i reclutarà una pintoresca tripulació que l'ajudaran a aconseguir el seu objectiu.