Cultura i Pantalles
Netflix
Foto: Netflix | EFE/EPA/SEDAT SUNA
Netflix

"Adeu, Netflix": la plataforma acaba amb els comptes compartits

Temps de lectura: 2 minuts
Netflix
Foto: Netflix | EFE/EPA/SEDAT SUNA

Els usuaris de Netflix exploten contra la plataforma per acabar amb els comptes compartits. 

Per què és important? Netflix ha anunciat que posa fi als comptes compartits a Espanya. A partir d'ara, els subscriptors hauran de notificar quina és la ubicació de l'usuari principal. 

Què en sabem? Els subscriptors dels plans Estàndard o Prèmium podran afegir fins a un màxim de dos comptes, encara que no es trobin a la mateixa ubicació. Afegir a un d'aquests usuaris extra costarà 5,99 euros al mes, que se sumarà al cost mensual de cada tarifa. 

  • Els països afectats per aquest canvi són Espanya, Canadà, Nova Zelanda i Portugal. 

El motiu: La companyia busca limitar els comptes d'aquells usuaris que no convisquin en la mateixa llar, ja que és habitual que alguns les comparteixin amb amics o familiars aliens al nucli familiar.

Previsions: La nova política d'usuaris entra en vigor aquest dijous 9 de febrer. 

Què diuen? Les xarxes socials s'han emplenat de missatges en contra la decisió de la plataforma i són molts els usuaris que amenacen en abandonar-la. 

  • Plataformes com Netflix van aconseguir reduir dràsticament la pirateria. El canvi de Netflix fa que moltes persones es plantegin tornar a aquesta manera il·legal de consumir contingut i recorden la famosa eMule. 

Per acabar: Davant de l'enuig dels usuaris, Netflix Espanya ha fet un tuit on explica com funcionarà la plataforma d'aquí en endavant. 

  • La plataforma assegura que "hi ha molta confusió sobre com compartir Netflix" i diu que aquest canvi servirà per "controlar millor el teu compte".