Cultura i Pantalles
Imatge del tràiler de Barbie The Movie
Foto: Imatge del tràiler de Barbie The Movie | Barbie The Movie
Cinema

Primeres imatges de la pel·lícula de la Barbie i el Ken humans

Temps de lectura: 2 minuts
Imatge del tràiler de Barbie The Movie
Foto: Imatge del tràiler de Barbie The Movie | Barbie The Movie

Surten les primeres imatges de l'esperada "Barbie The Movie" (Barbie la Pel·lícula) que s'estrenarà el 21 de juliol i que comptarà amb les estrelles Margot Robbie i Ryan Gosling.

Per què és important? La nina Barbie ha estat part de la infància de moltes criatures que han crescut amb la nina i les seves pel·lícules de dibuixos animats.

  • Aquest 2023 la nina passarà a ser de carn i ossos per primera vegada a la gran pantalla i està generant una gran expectació.

En detall: Són precisament els detalls els que han captivat tothom qui ha vist el primer tràiler.

  • Només començar es veuen unes imatges d'uns peus que es treuen uns talons roses amb pompons. Però, aquí arriba el moment clau: En quedar descalços es mantenen de puntetes, amb la forma del taló, i és que així ho farien els peus d'una nina Barbie.

Què sabem? Viure en el món de la Brabie és ser perfecte en un lloc perfecte, a menys que tinguis una crisi existencial o siguis un Ken. Aquest és l'argument de la pel·lícula que serà un musical.

  • Tot i l'expectació dels fans, la famosa cançó "Barbie Girl" no forma part de la banda sonora.

Qui? La pel·lícula està dirigida per Greta Gerwig i compta amb l'estrella Margot Robbie per encarnar a la Barbie, i el reconegut Ryan Gosling en el rol de Ken.

  • La resta del repartiment no és lluny de l'èxit amb noms com Will Ferrell, Ariana Greenblatt i Helen Mirren.

Context: La construcció del món Barbie que es veu al tràiler és tot el que els espectadors voldrien.

  • Rosa per tot arreu, pompons, glamur, pentinats i vestuari impecables i tot amb una estètica de joguina.

Què diuen? "Crec que la vida de Ken és encara més difícil que la vida de l'Home Gris (l'últim rol que ha interpretat en pantalla)", va dir Ryan Gosling en una entrevista a Entertainment Tonight . "En Ken no té diners, no té feina, no té cotxe, no té casa. Està passant per algunes coses".