Cultura i Pantalles
Frank Cuesta, Cristina Seguí i El Xokas, en la foto que han penjat després de la reunió
Foto: Frank Cuesta, Cristina Seguí i El Xokas, en la foto que han penjat després de la reunió | Twitter
Twitter

La sorprenent reunió de Frank Cuesta, El Xokas i Cristina Seguí: què tramen?

Temps de lectura: 2 minuts
Frank Cuesta, Cristina Seguí i El Xokas, en la foto que han penjat després de la reunió
Foto: Frank Cuesta, Cristina Seguí i El Xokas, en la foto que han penjat després de la reunió | Twitter

Una sorprenent trobada ha sorprès tothom a Twitter: la que han mantingut Frank Cuesta, El Xokas i Cristina Seguí. Què tramen l'activista pels drets dels animals, l'streamer i la periodista, tots tres igual de controvertits?

En detall: Han mantingut una reunió de negocis aquest dilluns 24 d'abril, i han volgut immortalitzar la reunió amb una foto que dona continuïtat a una broma entre El Xokas i Frank Cuesta.

  • Surten els dos simulant un enfrontament, amb Cristina Seguí intentant separar-los perquè no arribin a les mans. "La reunió amb El Xokas no ha acabat gaire bé", ha fet broma l'activista amb un missatge a Twitter.

Reaccions: La foto que Cuesta ha publicat a Twitter s'ha omplert de respostes.

  • "Els malvats, reunits".
  • "Us podríeu haver currat una mica més la foto".
  • "El crossover més esperat, ja puc morir tranquil".

Els motius: Segons ha transcendit recentment, Frank Cuesta, que actualment té presència a plataformes com YouTube i Twitch, troba a faltar les càmeres després de tant de temps sense ensenyar a la tele les seves aventures a la selva, com acostumava a fer a programes com 'Frank de la jungla' o 'Wild Frank'.

  • És per això que vol produir i gravar un programa, i aquí és on entra la periodista Cristina Seguí, amb qui compartiria projecte. La seva idea és fer un pilot i vuit programes per vendre'ls després a la televisió o a plataformes sota demanda. 
  • A més, vol comptar amb El Xokas com a col·laborador, com va dir en un vídeo en què va parlar del projecte. "Vull que siguis el primer 'cameo' del programa que faré per la televisió. Així que treu la brossa del congelador i prepara't perquè, si no vens, t'aniré a buscar. Aniré a Madrid, t'aniré a buscar i t'encontraré", va dir, deixant clares les seves intencions.
  • L'streamer va respondre que estaria "encantat", tot agraint-li l'oferta: "M'encanta el teu treball i dono suport a tot el que fas pels animals".

Etiquetes: Twitter Televisió