Cultura i Pantalles
Netflix
Foto: Netflix | Imatge d'arxiu
Pantalles

La mítica sèrie d’anime que arriba a Netflix aquest mes i té els fans expectants

Temps de lectura: 2 minuts
Netflix
Foto: Netflix | Imatge d'arxiu

La mítica sèrie d'anime del ninja Naruto s'estrenarà a Netflix aquest maig. Després que la principal competència de la plataforma, Amazon Prime, anunciés que havia fitxat el manga original i la continuació de la història: Naruto Shippūden.

Per què és important? Netflix està intentant reinventar-se arran de la pèrdua massiva de subscriptors, més d'un milió, que va patir en anunciar el pagament pels comptes compartits.

Què sabem? Tota la sèrie original, amb els seus 220 episodis, estarà disponible a Netflix, en canvi, només s'han publicat 215 capítols de Naruto Shippūden.

  • Què passa amb els 285 capítols restants del segon manga? S'espera que els episodis que falten per completar els 500 que té Naruto Shippūden acabin també disponibles a Netflix.
  • Tot i que no és la primera vegada que la plataforma penja per tandes les sèries d'anime, els fans han mostrat decepció.

A més, Naruto arriba en castellà i amb subtítols, de manera que cadascú podrà escollir com prefereix veure-la.

Context: A principis de març la productora de l'anime, Studio Pierrot, va anunciar que amb motiu del vintè aniversari de la sèrie s'estaven creant nous capítols de Naruto.

  • Els fan van quedar al·lucinats per la notícia que quatre nous capítols estaven en producció.
  • Encara no se sap en quin moment de la continuïtat s'ambientaran ni quina trama tindran.

Previsions: La sèrie completa de Naruto i part dels episodis de Naruto Shippūden estaran disponibles a Netflix aquest mes de maig.

  • Es preveu que els quatre nous capítols surtin a la llum el setembre de 2023, però encara no se sap si es podran veure en streaming.

Context: Naruto Uzumaki és el ninja protagonista de la producció de manga japonesa. Naruto busca el reconeixement del seu entorn i persegueix el seu somni de convertir-se en Hokage, el líder del seu poble.

  • L'èxit del manga, va fer que la història del ninja fos traslladada a la pantalla en format d'animació.
Etiquetes: Netflix Sèries