Cultura i Pantalles
Les cantants Vicco i Chanel
Foto: Les cantants Vicco i Chanel | Muntatge amb imatges d'EuropaPress
Festivals

Chanel i Vicco faran un concert juntes a Catalunya: on i quan?

Actualitzat: Dimecres, 7 de juny de 2023. 09:43
Temps de lectura: 3 minuts
Les cantants Vicco i Chanel
Foto: Les cantants Vicco i Chanel | Muntatge amb imatges d'EuropaPress

Les cantants catalanes Chanel i Vicco inauguraran un dels festivals de música que se celebraran aquest estiu a Catalunya. 

Què en sabem? La representant espanyola a Eurovisió l'any 2022, Chanel, serà l'encarregada d'obrir un dels festivals de música amb més prestigi del territori català. No ho farà sola, l'acompanyarà l'autora de la popular cançó Nochentera

  • La cantant d'Olesa de Montserrat actuarà al festival Sons del Món de Roses (Alt Empordà) i compartirà escenari amb Vicco. 
  • Les dues cantants catalanes van saltar a la fama després de participar al Benidorm Fest, el concurs per escollir la cançó que representa Espanya al festival d'Eurovisió. 

Quan? Chanel i Vicco actuaran el pròxim 21 de juliol a la Ciutadella de Roses, un dels espais més emblemàtics del municipi. 

  • Seran les encarregades d'obrir la 16a edició del certamen.
  • De nou, la Ciutadella serà l'escenari d'excepció per on passaran propostes internacionals de primer nivell com The Jacksons, també coneguts com a The Jackson 5, una de les bandes cabdals de la història de la música.

Context: Chanel va quedar en tercera posició a Eurovisió 2022 i des de les hores, ha publicat cançons de tant èxit com SloMo o Clavaito amb el cantant Abraham Mateo.

  • Per la seva banda, Vicco ha saltat a la fama amb la seva enganxosa cançó Nochentera, la proposta que va presentar al Beniform Fest per representar Espanya a Eurovisió. 
  • A més, la catalana ha publicat un nou tema, Todo Me Da Igual, que acumula milers de reproduccions a les plataformes digitals. 

En detall: Serà una de les poques actuacions que Chanel farà a casa nostra aquest estiu. 

On puc comprar les entrades? Les entrades ja es poden adquirir al web del festival Sons del Món

A més, també passarà pel festival l’Organique Tour de la cantant francesa Zaz, en un dels dos únics concerts que farà a Catalunya aquest any i el violinista Ara Malikian.

  • El festival també acollirà artistes estatals consolidats com Raphael, una llegenda viva de la música amb cançons que traspassen generacions, que enguany està celebrant els seus 80 anys amb la gira Victoria.
  • També actuaran per l'escenari de Roses el jove cantautor Guitarricadelafuente, que presentarà al festival el seu disc debut La Cantera, un disc íntim de pop que beu de la tradició i que experimenta amb sonoritats urbanes.
  • En la seva aposta habitual pel talent català, el festival ha programat grans noms com Sopa de Cabra que, després d’omplir el Palau Sant Jordi amb la gira dels 30 anys del Ben endins, aquest any només faran dos concerts i un d'ell serà a Roses.
  • Una altra cita única a Catalunya serà el concert d'Antonio Orozco de la gira Mitad Antonio Mitad Orozco, que oferirà un gran concert de pop-rock pensat especialment per cantar, ballar i gaudir dels grans èxits de la seva carrera.
  • Stay Homas actuaran per tercera vegada al festival i ho faran per presentar el seu segon disc, Homas. Obrirà la seva nit, Julieta, l'artista que està triomfant per tot el país amb una aposta que barreja el pop i l’electrònica i que sap jugar amb la sonoritat i la posada a escena de les músiques urbanes.