Cultura i Pantalles
Harry Styles
Foto: Harry Styles | Instagram / @harrystyles
Concerts

Harry Styles triomfa a Barcelona davant d'un públic eufòric i entregat

Temps de lectura: 3 minuts
Harry Styles
Foto: Harry Styles | Instagram / @harrystyles

El cantant britànic Harry Styles ha actuat aquest dimecres a l'Estadi Olímpic de Barcelona davant de 56.500 persones, on s'ha reivindicat com un dels artistes més destacats del pop actual.

Per què és important? L'espera ha estat llarga i calorosa, sobretot pels fans que acampaven des de fa setmanes per veure el britànic. Fa cinc anys que Styles no trepitjava Barcelona i la ciutat l'ha rebut amb els braços oberts.

Com va anar? L'actuació de l'excantant de One Direction va començar a tres quarts de deu de la nit amb un preludi musical suau que ha donat la seva entrada a l'escenari.

  • El concert arrancava amb 'Daydreaming' i després el Styles ha obsequiat els assistents amb 'Golden', 'Adore you' i 'Keep driving', abans d'oferir el primer tema de la nit de la banda que li va donar la fama, One Direction, concretament 'Stockholm Syndrome'.
  • La llista ha continuat amb 'She', 'Matilda', 'Satellite', 'Late Night Talking', 'Cinema', 'Music for a sushi restaurant' i 'Treat People With Kindness'.

A més: La bogeria ha arribat a l'Estadi Olímpic quan Styles ha ofert el segon tema de la nit que va donar la fama als One Direction, 'What makes you beautiful'.

  • Tot seguit, l'artista britànic ha continuat repassant els temes del disc 'Harry's house' amb 'Grapejuice', per bé que no ha oblidat cançons del seu anterior enregistrament 'Fine line' com per exemple 'Watermelon sugar' o la que dona títol a aquest treball.

En detall: El britànic ha obsequiat els fans amb una de les cançons més aclamades del seu àlbum de debut, 'Harry Styles', concretament 'Sign of the times', a la qual han seguit 'Medicine' i la popular 'As it was', per acabar l'actuació amb l'elèctrica 'Kiwi'.

L'anècdota: El britànic s'ha mostrat comunicatiu i empàtic durant tot el concert i fins i tot ha viscut un divertit moment amb una de les seves fans, la Paula.

  • Una amiga de la fan, que també era al concert, ha entregat al cantant la nota d'un examen de la Paula perquè aquest li comuniques davant de tothom si havia superat o no la prova.
  • El britànic ha intentat generar una màxima expectació i demanava a la seva banda que toqués una cançó dramàtica, mentre el públic esperava divertit saber quina havia estat la nota de la fan.
  • I és que la Paula va aconseguir superar la nota que necessitava: "Necessitàvem un cinc. I hem aconseguit...Un 6,3!", ha celebrat l'artista entusiasmat.

@hstylescontent the drama😭 #hslotbarcelona #loveontour2023 #loveontourbarcelona #harrystyles ♬ original sound - hstylescontent

Context: En els últims anys, Styles s’ha consolidat com un dels artistes més destacats del panorama mundial del pop.

  • Després de la separació dels One Direction, l’artista va debutar en solitari amb el disc ‘Harry Styles’ que es va convertir en un dels 10 àlbums més venuts de l’any al món. 
  • El seu segon àlbum ‘Fine line’ va arribar a la primera posició de la llista Billboard 200.

Què esperar? Després de Barcelona, l'artista pararà divendres a Madrid.