Cultura i Pantalles
La cantant Beyoncé en el concert de Barcelona
Foto: La cantant Beyoncé en el concert de Barcelona | Instagram / @beyonce
Beyoncé

Una Beyoncé poderosa es llueix davant de 53.000 persones a Barcelona

Temps de lectura: 2 minuts
La cantant Beyoncé en el concert de Barcelona
Foto: La cantant Beyoncé en el concert de Barcelona | Instagram / @beyonce

Cinc anys han passat des de la seva darrera visita a Barcelona i el públic ja la trobava a faltar. Beyoncé, ha triomfat aquest dijous en un Estadi Olímpic ple de gom a gom.

Per què és important? La diva i la reina del pop ha estat impressionant amb les seves actuacions i els seus canvis de look davant de 53.000 persones i durant gairebé tres hores.

Què en sabem? La gent l'esperava impacient i amb trenta minuts de retard, a les 20:30, sortia una Beyoncé espectacular. "Barcelona, I love you", deia només saltar a l'escenari i cantar Dangerously in love.

  • Seguidament, cantava Flaws and all, 1+1 i, com és habitual, interpretava I care asseguda en un piano blanc.
  • Aquest va ser l'inici i el concert continuava al ritme del seu darrer disc Renaissance, del qual interpretava 34 temes.
  • Beyoncé tampoc no va deixar de cantar altres temes que no poden faltar als seus concerts: Formation, Diva, Run the world o Crazy in love.
  • Tot plegat acompanyada, com sempre, de les seves ballarines i ballarins que ho han donat tot davant d'un públic completament fascinat amb els seus passos.

L'anècdota: El moment més entranyable del concert el protagonitzava la filla del Beyoncé, Blue Ivy, qui se sumava a ballar My power i Black Parade, mentre la cantant interpretava les cançons damunt d'un tanc platejat i rodejada de ballarins.

En profunditat: Les escenografies es van dividir en diverses parts i cada una d'elles interrompuda durant uns minuts amb seqüències de vídeos per donar temps a la reina del pop a canviar de looks.

  • Per aquest espectacle, Beyoncé compta amb set canvis de roba. Un conjunt de vidres, un vestit metal·litzat o un conjunt cosit a mà en el que apareixen diversos braços negres sobre un daurat brillant són alguns dels canvis de roba més destacats de la reina del pop.

En detall: "I love you all", deia la cantant mentre clausurava l'espectacle sobrevolant l'Estadi Olímpic i saludant al públic que ho havia donat tot.

Previsions: La gira Renaissance continua ara per França, Alemanya, Països Baixos i Polònia. El 8 de juliol començarà a Toronto, el Canadà, la seva gira nord-americana.