Cultura i Pantalles
Bird Box Barcelona
Foto: Bird Box Barcelona | Netflix
Pel·lícules

El film 'Bird Box Barcelona' de Netflix es queda a mig gas: aquestes són les puntuacions

Temps de lectura: 3 minuts
Bird Box Barcelona
Foto: Bird Box Barcelona | Netflix

Netflix ha estrenat 'Brid Box Barcelona'. És la nova pel·lícula de l'univers de 'A ciegas', dirigida per Álex David Pastor, i no és que estigui sortint gaire ben parada a ulls de la crítica.

Què en sabem? Després de l'èxit de 'A Ciegas' amb Sandra Bullock, aquest estiu arriba la seva versió espanyola: 'Bird Box Barcelona' que se submergeix en un nou món apocalíptic.

  • El film està dirigit per Àlex i David Pastor i produït per Ainsley Davies, Brian Williams, Dylan Clark, Chris Morgan, Núria Valls, Adrià Guerra, Josh Malerman i Ryan Lewis.
  • No és la primera vegada que els germans Pastor retraten una Barcelona apocalíptica. Ja ho van fer l’any 2013 amb la cinta ‘Los últimos días’, protagonitzada per Quim Gutiérrez i José Coronado sobre una misteriosa malaltia que s’estén per tot el planeta.

Sinopsis: L’argument gira al voltant de la història del seu protagonista – en Sebastián – que després de l'arribada d'una misteriosa presència que està destruint la població mundial, comença un viatge de supervivència a través dels deserts carrers de Barcelona.

  • Pel camí es trobarà amb altres persones amb qui formarà aliances incertes per intentar escapar de la ciutat. Tot i això, aviat s'adonaran que hi ha una amenaça nova i encara més perillosa.

Repartiment: Entre el repartiment hi ha actors com Mario Casas, Georgina Campbell, Alejandra Howard, Naila Schuberth, Diego Calva, Patrick Criat, Lola Dueñas, Gonzalo de Castro, Michelle Jenner i Leonardo Sbaraglia, entre d'altres.

Crítiques: El cert que la pel·lícula no ha acabat d'agradar i ha rebut algunes crítiques dolentes dels experts als principals portals de cinema.

  • "L'edició de Barcelona és una repetició de la primera, amb defectes fins i tot", comenten al portal Rottentomatoes on l'han puntuada amb un 2,4 de 5.
  • "Bird Box Barcelona no té moltes altres idees més enllà de les inicials", explica un altre usuari al mateix portal, en referència a la primera pel·lícula de 'A ciegas'.
  • "Tot i les escenes tenses i ben executades, impregna una sensació d'insatisfacció per falta de guió", critica un usuari del portal.

A més: El portal Filmaffinity compta amb un apartat amb crítics experts i la nota global que han donat a la pel·lícula és d'un 4,4 sobre 10.

  • "Com moltes altres estrenes de Netflix, el pitjor pecat de Bird Box Barcelona no és que sigui dolenta, és avorrida", indica un crític.
  • "Des d'un punt de vista tècnic, el director garanteix un spinoff atractiu. Tot i això, per molt que Casas s'esforci, no hi ha molta profunditat en la difícil situació de Sebastián", argumenta una de les crítiques a Filmaffinity.
  • "Tot el que guanya la ciutat i el thriller d'acció es perd en la definició d'uns secundaris molt desaprofitats", expliquen.

D'altra banda, al portal Metacritic la puntuació tampoc no ha estat molt diferent. I és que el film de Netflix ha rebut un 47 sobre 100.

  • "No hi ha emoció o entreteniment en observar les moltes maneres que tenen els protagonistes de morir. És horrible", defensa un usuari.
  • "La pel·lícula està tècnicament aconseguida, però com a material de gènere, és genèric", diuen.

Tràiler: